Πολιτιστική χορηγία & δημιουργική απασχόληση

Ημερίδα από το Ash In Art στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα
· Ημερίδες · Αθήνα // Δημοσίευση: 25 Σεπ 2011

Ημερίδα από το Ash In Art στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα

Το Ash In Art και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο σάς καλούν στην έκθεση / πολυσυνέδριο Capital + Vision και την ημερίδα πολιτισμού η οποία θα πραγματοποιηθεί στο meeting room, αίθουσα "Θάλεια 3" του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών, στις 25 Σεπτεμβρίου, 2011, ώρα 3μμ-5μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη

Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες αναμένεται να παρευρεθούν συνολικά. Το Ash In Art θα επικεντρωθεί σε ζητήματα κουλτούρας και εκπαίδευσης με κύριους άξονες ομιλίες και visuals για την πολιτιστική εμπειρία, την έρευνα για τον πολιτισμό,για έναν πολιτισμό προσιτό σε όλους, την πολιτιστική χορηγία και τον ελεύθερο δημιουργικό χρόνο.

Το πολυσυνέδριο Capital + Vision επιχειρεί το πάντρεμα της ανάπτυξης με το όραμα για μια καλύτερη κοινωνία και το πετυχαίνει με την κινητοποίηση που δημιουργεί η συμμετοχή δεκάδων φορέων, επιχειρήσεων και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Οι διοργανωτές αναφέρουν: "Επιδιώκουμε το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών στις 23, 24 & 25 Σεπτεμβρίου να μετατραπεί σε «επιχειρηματικό» μελίσσι, όπου όλοι οι χώροι θα έχουν δοθεί σε φορείς ή επιχειρήσεις προκειμένου να καλέσουν συνεργάτες, σε εκδηλώσεις, ημερίδες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, πάντα γύρω από τα θέματα του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της αειφορίας, της καινοτόμας τεχνολογίας, της εταιρικής ευθύνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και ό,τι άλλο μπορεί να ταιριάξει στο όραμα ενός καλύτερου αύριο. Κύριος επικοινωνιακός στόχος είναι να ζυμωθούν οι επισκέπτες των διαφόρων φορέων, με αποτέλεσμα το κοινό του κάθε φορέα/επιχείρησης που συμμετέχει να γνωρίσει από κοντά και τους άλλους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, δηλαδή εσάς".

Το Ash In Art δεν δαπανά κονδύλια που αφορούν στην συμμετοχή του σε αυτές τις εκδηλώσεις καθώς η συγκεκριμένη δράση είναι προσφορά προς αυτό.

Μιλούν
Οδυσσέας Γιακουμάκης, εικαστικός : Προκυρήξεις από την ερημιά, μια ματιά στην σύγχρονη Τέχνη
Χρυσούλα Μπουσιούτα, δημοσιογράφος: Η αυθεντική αξία της πολιτιστικής χορηγίας
Τάσος Μενεμενόγλου, ιδρυτής Ash In Art: Ενα παράδειγμα επι-χορηγίας στον τομέα της πολιτιστικής έρευνας

Θα ακολουθήσουν 5λεπτες ομιλίες και συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους