Προετοιμασία για Συνέντευξη Εργασίας

Προετοιμασία για Συνέντευξη Εργασίας
· Ημερίδες · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 05 Οκτ 2011

ημερίδα από τη σχολή κοινωνικών επιστημών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Η σχολή κοινωνικών επιστημών του Mediterranean College Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Προετοιμασία για συνέντευξη εργασίας» την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου (19:30) στις εγκαταστάσεις του Βαλαωρίτου 9.

Την ημερίδα θα παρουσιάσουν η κα. Ελένη Σιαφλιάκη, Εργασιακή ψυχολόγος, μέλος του British Psychology Society και του Division of Occupational Psychology UK και η κα. Ευαγγελία Νακοπούλου, υποψήφια διδάκτωρ ψυχολογίας του Manchester Metropolitan University και programme leader των προπτυχιακών προγραμμάτων ψυχολογίας του Mediterranean College.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για να πετύχετε στην επαγγελματική συνέντευξη!

• Πως πρέπει να προετοιμαστείτε πριν την συνέντευξη?
• Ποιες είναι οι συνήθεις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και πώς μπορείτε να τις απαντήσετε?
• Πώς πρέπει να συμπεριφερθείτε και τι να αποφύγετε σε μία συνέντευξη?
• Τι πρέπει να προσέξετε για την εξωτερική σας εμφάνιση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης?

Σας προσκαλούμε σε μία συζήτηση, που θα σας προσφέρει την βάση όσων πρέπει κανείς να γνωρίζει για την προετοιμασία και τη διαδικασία μιας συνέντευξης.

Η σχολή κοινωνικών επιστημών του Mediterranean College, από το 1977, μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Mediterranean College. The Power of Knowledge.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην ημερίδα, μπορούν να προμηθευθούν δωρεάν προσκλήσεις από τον κ. Νίκο Γεωργιάδη, Mediterranean College Marketing Department, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 - e-mail: ngeorgiadis@medcollege.edu.gr