Κλικ στον δρόμο

αφίσα διαγωνισμού
· Διαγωνισμοί · Ελληνικοί · *Διαδίκτυο // Δημοσίευση: 31 Δεκ 2013

2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το pttl.gr

Ο δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας του pttl.gr (PhotoNews Through The Lens) με μεγάλους χορηγούς την αλυσίδα φωτογραφικών καταστημάτων «Φωτοδεσμός» και τη Samsung και κριτή τον Γιάννη Μπεχράκη είναι γεγονός.
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του διαγωνισμού φωτογραφίας με τίτλο «Ταξίδια», το 2012-2013 με χορηγό την Adobe, επανερχόμαστε για να καθιερώσουμε τον διαγωνισμό σε ετήσια βάση.

Για φέτος εστιάζουμε στη φωτογραφία δρόμου (street photography) και αναζητούμε εντυπωσιακές φωτογραφίες που οι συμμετέχοντες έχουν δημιουργήσει στο δρόμο.

«Κλικ στο δρόμο» λοιπόν και κάθε φωτογράφος (ερασιτέχνης ή επαγγελματίας) μπορεί να πάρει μέρος στέλνοντας την καλύτερη φωτογραφία δρόμου, σε ψηφιακή μορφή στο pttlgr@gmail.com, με θέμα «Για τον διαγωνισμό Κλικ στο δρόμο».
Κάθε εικόνα πρέπει να τηρεί τους όρους του διαγωνισμού που βρίσκονται εδώ.

Οι δύο καλύτερες εικόνες του διαγωνισμού θα κερδίσουν από μία mirrorless μηχανή. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει μία Olympus PEN E-P3 αξίας 500 €, προσφορά της αλυσίδας φωτογραφικών καταστημάτων Φωτοδεσμός και ο δεύτερος του διαγωνισμού μία Samsung NX300 αξίας 400 €, προσφορά της Samsung Electronics Ελλάδας.
Τον μεγάλο νικητή και την δεύτερη καλύτερη συμμετοχή του διαγωνισμού θα επιλέξει ο Γιάννης Μπεχράκης, διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του REUTERS στην Ελλάδα.

Επιπλέον φέτος η εικόνα που θα κερδίσει το βραβείο κοινού, δηλαδή τα περισσότερα like στο άλμπουμ του διαγωνισμού στη σελίδα του pttl.gr στο Facebook, θα κερδίσει μία Samsung Galaxy CG110, αξίας 300 € προσφορά της Samsung Electronics Ελλάδας.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό «Κλικ στο δρόμο» είναι δωρεάν. Η ημερομηνία μέχρι την οποία μπορούν οι συμμετέχοντες να στέλνουν τις εικόνες τους είναι η 31 Ιανουαρίου του 2014. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 20 Φεβρουαρίου του 2014 μέσω της ιστοσελίδας του pttl.gr και των σελίδων του pttl.gr στο Facebook, το Twitter και το Google+ αλλά και στην ιστοσελίδα του Φωτοδεσμού (όπως και στην σελίδα του Φωτοδεσμού στο Facebook) .
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω του e-mail που έστειλαν τις εικόνες τους και κατόπιν συνεννόησης θα παραλάβουν το έπαθλα.