Αυτοματοποιημένα email αποδελτίωσης

· website // Δημοσίευση: 01 Φεβ 2011  από 

Αποδελτίωση Τύπου είναι η διαδικασία με την οποία επιλεγμένα άρθρα με ενδιαφέρουσα θεματολογία, καταχωρούνται "ως έχουν" και αρχειοθετούνται ώστε να είναι προσβάσιμα και επεξεργάσιμα με την πρώτη αναζήτηση. Μπορεί να είναι και υπηρεσία κατά την οποία ο πελάτης αναθέτει σε ειδικευμένη εταιρία την παρακολούθηση συγκεκριμένης θεματολογίας και την οποία του την παραδίδει σε επεξεργασμένη μορφή, διατηρώντας την αρχική μορφή του εντύπου.

To fmag, κάθε φόρα που ένα δελτίο τύπου - ανακοίνωσή σας δημοσιεύεται, σας ενημερώνει με email. Ο τίτλος του email είναι "Αποδελτίωση". Αν και ο όρος αυτός ως τίτλος ταλαντεύεται στα όρια του αδόκιμου, κατά μία ευροία έννοια το fmag αποδελτιώνει δελτία τύπου και ανακοινώσεις σχετικές με τη φωτογραφία και το αρχείο που δημιουργείται είναι προσβάσιμο στο www.fmag.gr .

Η διαδικασία αυτή της ειδοποίησής σας ότι το άρθρο έχει δημοσιευτεί γίνεται πλέον αυτόματα. Το σύστημα αποστέλλει την ενημέρωση στο email το οποίο χρησιμοποιήσατε, για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν επιθυμείτε η ειδοποίηση να αποσταλεί σε άλλο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να γράψετε σχετική παράκληση μετά το κυρίως σώμα του δελτίου τύπου.