Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ

Λογότυπο φορέα
· ΙΕΚ · Αθήνα · Ηράκλειο · Θεσσαλονίκη

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποκτούν, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των σπουδών τους, δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας (Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - ΟΕΕΚ).

Πρόκειται για ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ δίπλωμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Παράλληλα τους παρέχεται η ευκαιρία εφόσον το επιθυμούν, να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε συνεργαζόμενα με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Επιπλέον, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ χορηγεί ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρωτοπορεί γιατί αναδεικνύει τις πιο σύγχρονες και περιζήτητες ειδικότητες-κλειδιά για επαγγέλματα με μέλλον και προοπτική. Η εκπαιδευτική του φιλοσοφία, οι σύγχρονες υποδομές του, η εξειδίκευση στις Νέες Τεχνολογίες και τα Μedia, οι μεγάλες του διακρίσεις έχουν καθιερώσει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ως ηγέτη στο χώρο της κατάρτισης.

Στεγάζεται σε έκταση 3.000 τ.μ. στην Αθήνα και 1.500 τ.μ. στην Θεσσαλονίκη, σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους ώστε να καλύπτει τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις μιάς ουσιώδους και αποτελεσματικής εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Είναι το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε κατά ISO 9002.
Από το 2000 είναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Ελλάδος (ΣΕΠΕ) και του Μusic Producers Guild (MPG) Λονδίνου.