Όραμα Φωτογραφικές Σπουδές

λογότυπο Όραμα Φωτογραφικές Σπουδές
· ΚΕΣ · Αθήνα

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στο Όραμα κάθε άνθρωπος που αγαπάει τη φωτογραφία μαθαίνει να είναι μοναδικός φωτογράφος μέσα από μία ζωντανή, συνεχώς εξελισσόμενη, διαδικασία. Σ΄ ένα δημιουργικό διάλογο με το δάσκαλο, τη μηχανή και τον εαυτό του εφοδιάζεται με την απαραίτητη τεχνική αλλά και την αισθητική «ανησυχία» για να ανακαλύψει τον δικό του, πολύ προσωπικό κώδικα.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις αιχμής στη φωτογραφία ως μέσο αλλά και ως διδακτικό αντικείμενο, σχεδιάσαμε ένα πλούσιο, ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, με δυνατότητες επιλογών ανάμεσα σε ετήσιους κύκλους και αυτόνομα workshops, που επιτρέπει στο σπουδαστή να αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων στο δικό του χρόνο.

 

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Στο Όραμα διδάσκουν μαχόμενοι επαγγελματίες του χώρου, με σημαντική προσωπική ιστορία και διαφορετική ματιά, προσφέροντας στον σπουδαστή εναλλακτικά ερεθίσματα για να δώσει στη φωτογραφία το δικό του νόημα.

 

Η ΣΧΟΛΗ

Η σχολή ιδρύθηκε το 2007 και στεγάζεται σε ένα πλήρως εξοπλισμένο φωτογραφικό studio που καλύπτει όλες τις ανάγκες της διδασκαλίας. Υποδέχεται πλέον πάνω από 350 μαθητές ανά ακαδημαϊκό έτος, ενώ διδάσκονται περισσότερες από 600 ώρες ετησίως σε όλα τα προγράμματα σπουδών.