θάλασσα

Άποψη του χώρου κάτα τη διάρκεια της απονομής
· το fmag ήταν εκεί // Δημοσίευση: 23 Νοε 2011

τελετή βράβευσηs του Διαγωνισμού Φωτογραφίαs του Πολυχώροs Εικόναs Κούνιο

Στην κατάμεστη αίθουσα εκθέσεων του Πολυχώρου Εικόναs Κούνιο, την Πέμπτη 3/11/2011 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή βράβευσηs του Διαγωνισμού Φωτογραφίαs «θάλασσα».

Ο Πολυχώροs Εικόναs Κούνιο, στα πλαίσια των πολλαπλών δραστηριοτήτων του στο χώρο τηs Εικόναs, φιλοξενεί και διοργανώνει εκθέσειs φωτογραφίαs με σκοπό την ανάδειξη νέων φωτογράφων και την προβολή ατομικών και ομαδικών φωτογραφικών εργασιών έμπειρων ή νεοεισερχόμενων, ανερχόμενων ή καταξιωμένων φωτογράφων. Επίσης προκηρύσσει, διοργανώνει και χορηγεί διαγωνισμούs φωτογραφίαs, τα δε έργα που προκρίνονται εκτίθενται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εκθέσεων στην Κομνηνών 24, στα Λουλουδάδικα Θεσσαλονίκης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε - ιδιοκτήτη του Πολυχώρου - κ.Λάρρυ Κούνιο απονέμει το ειδικό βραβείο συμμετοχήςΤον Ιούνιο 2011 ο Πολυχώρος Εικόναs Κούνιο προκήρυξε διαγωνισμό φωτογραφίαs με Θέμα «θάλασσα» και με μεγάλη συμμετοχή από ολόκληρη την Ελλάδα.

Από τα έργα που συγκεντρώθηκαν, η κριτική επιτροπή επέλεξε τιs 153 καλύτερεs φωτογραφίες, οι οποίες εκτέθηκαν για 45 ημέρες με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού.

Κάθε επισκέπτηs είχε το δικαίωμα να ψηφίσει τα πέντε καλύτερα έργα και με την επιλογή του κοινού αναδείχθηκαν οι πρώτοι 33 νικητές που κέρδισαν βραβεία συνολικήs αξίαs 2.300 Ευρώ!

Οι 3 πρώτοι νικητές κρατώντας τα βραβεία. Απο αριστερά προς τα δεξιά: Παράσχος Ιωάννης (3ο βραβείο), Τάσος Σχίζας (εκ μέρους του κ.Ρηγούτσου Γιώργου, 1ο βραβείο) και Μπλάγκας Κωνσταντίνος (2ο βραβείο)Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν από τον Λάρρυ Κούνιο, Διευθύνοντα Σύμβουλο τηs ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε., ιδιοκτήτη του Πολυχώρου Εικόνας Κούνιο, και οι τρείς πρώτοι νικητές ήταν οι εξής:

1o βραβείο: Ρηγούτσοs Γιώργοs από τη Σύρο - κερδίζει μία ψηφιακή PENTAX K-r

2o βραβείο: Μπλάγκαs Κωνσταντίνοs από τη Θεσσαλονίκη - κερδίζει ένα τρίποδο Vanguard

3o βραβείο: Παράσχοs Γιάννηs από τη Θεσσαλονίκη - κερδίζει μία τσάντα Vanguard

Τα ονόματα και οι φωτογραφίες των 33 νικητών μπορείτε να δείτε στο facebook/ Kounio Photography Store