Φεστιβάλ Φωτομετρία

Φεστιβάλ Φωτομετρία
· το fmag ήταν εκεί // Δημοσίευση: 25 Μάιος 2010

μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια των εκθέσεων του Φεστιβάλ

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Φεστιβάλ Φωτογραφίας Φωτομετρία την Παρασκευή και το Σάββατο που μας πέρασε και στους τρείς χώρους του Φεστιβάλ.

Στην Γκαλερί Τεχνοχώρος(Μητροπόλεως 25) φιλοξενείται η έκθεση του Δημήτρη Μέλλου «Δρόμοι της Νέας Υόρκης» η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 30 Μαΐου και είναι ανοικτή προς το κοινό καθημερινά με ωράριο καταστημάτων.

Στα παλιά σφαγεία πραγματοποιούνται οι προβολές μικρού μήκους, video art,και η έκθεση των 20 καλύτερων φωτογραφιών του πανελλήνιου Διαγωνισμού «πρόσωπα» , η οποία θα συνεχιστεί   μέχρι και την Κυριακή 30 Μαΐου και ο χώρος είναι ανοικτός καθημερινά 19:00 με 23:00 το βράδυ.

Η έκθεση «people in stone» του Andre Bakker στο Ριζάρειο Χειροτεχνικό Κέντρο Μονοδενδρίου θα συνεχιστεί μέχρι της 7 Αυγούστου, καθημερινά (εκτός τις  τρίτες), 10 το πρωί με 17:00 το απόγευμα.

Το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Φωτομετρία είναι μια πρωτοβουλία της Φωτογραφικής ομάδας «Φωτομετρία» της Αστικής Μη Kερδοσκοπικής «Έντευξις» και της Free Press «Lift».

Χορηγοί: Σταθμός αυτοκινήτων Ιωαννίνων ΑΕ, ζαχαροπλαστεία Νούσιας, COCO-MAT sleep on nature, bar cafe Μακρής, Οπτικά χολέβας.