Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης

Λογότυπο Φορέα
· Λέσχες - Ομάδες · Αθήνα · Ηλιούπολη

Η Φωτογραφική Λέσχη Ηλιούπολης ιδρύθηκε το Μάιο του 2011 από μια παρέα ανθρώπων που αγαπούν την φωτογραφία και που είχαν παρακολουθήσει δύο κύκλους σεμιναρίων υπό την αιγίδα του Δήμου. Σε αυτόν τον πυρήνα προστέθηκαν σταδιακά και άλλοι άνθρωποι με παρόμοια ενδιαφέροντα. Στόχος της Φωτογραφικής Λέσχης είναι να φέρνει κοντά ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας, εμπλουτίζοντας εποικοδομητικά τις γνώσεις τους και υποστηρίζοντας την καλλιτεχνική τους πορεία και αναζήτηση μέσα από μαθήματα, διαλέξεις, σεμινάρια, φωτογραφικές εκθέσεις φωτογραφικές εξορμήσεις κ.α.

Από τον Οκτώβριο του 2011 στεγαζόμαστε σε λυόμενο που μας παραχώρησε ο Δήμος της πόλης μας στο Άλσος Καλαβρύτων και στις δραστηριότητες μας μετέχουν γύρω στα 30 μέλη. Πρόσφατα εγκρίθηκε το καταστατικό του στο ΦΕΚ.

Εν τω μεταξύ, έχουμε διοργανώσει δύο εκθέσεις στο στέκι μας και κάθε Δευτέρα πραγματοποιούμε σεμινάρια αρχαρίων αλλά και συναντήσεις, στις οποίες γίνονται προβολές φωτογραφιών, συζητήσεις, θεματικές παρουσιάσεις κ.λ.π Οι συναντήσεις αυτές είναι ανοικτές και θα ήταν χαρά μας να δούμε και νέα άτομα να συμμετέχουν και μάλιστα όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στη Λέσχη.