Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας «ΕΝΝΕΑ»

Λογότυπο φορέα
ασπρόμαυρη φωτογραφία
· Λέσχες - Ομάδες · Αθήνα

Ο «Εννέα», συνεχίζοντας την θετική του πορεία στον χώρο της δημιουργικής φωτογραφίας, από φέτος προχωράει μερικά βηματάκια ακόμη! ...

Αλλάζει την νομική του μορφή και μετονομάζεται σε Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας.

Μετακομίζει από τα Εξάρχεια στο Σύνταγμα, στην οδό Θησέως 20 & Κολοκοτρώνη, στην καρδιά της πόλης, και από το φθινόπωρο σας περιμένει στον καινούργιο νεοκλασικό του χώρο με την ίδια ζεστή αγκαλιά και με πολλές νέες & συναρπαστικές δραστηριότητες!

Ένας από τους κύριους στόχους του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας «ΕΝΝΕΑ» είναι να γίνει το στέκι των ανθρώπων που ενδιαφέρονται γι' αυτήν ακριβώς την φωτογραφία. Ένα στέκι φωτογραφικών συναντήσεων και συζητήσεων, όπου ο καθένας μας θα μπορέσει να ανταλλάξει τους προβληματισμούς του πάνω στην φωτογραφία, να πάρει βοήθεια στην φωτογραφική του πορεία, και να εντάξει την δημιουργική φωτογραφία στην καθημερινότητά του.

Έτσι, από το φθινόπωρο οι δραστηριότητες του Κέντρου διευρύνονται και θα περιλαμβάνουν σεμινάρια, διοργάνωση και επιμέλεια εκθέσεων, εκθέσεις (μιας και ο νέος μας χώρος προσφέρεται γι αυτόν τον σκοπό), workshops και portfolio reviews με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους φωτογράφους. Επιπλέον, εμπλουτισμένη βιβλιοθήκη με δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους φοιτητές φωτογραφίας, μειωμένη συνδρομή μελών με πρόσθετα προνόμια, είναι μερικά από αυτά που περιμένουν εσάς, τους εραστές της φωτογραφίας.

Τα εγκαίνια του νέου μας χώρου θα γίνουν τον Σεπτέμβρη. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.