1ος Φωτομαραθώνιος Πάτρας

Φωτογραφία από την εκδήλωση
· το fmag ήταν εκεί // Δημοσίευση: 25 Μάιος 2012

ολοκληρώθηκε η εκδήλωση παρουσίασης και βράβευσης των φωτογραφιών του 1ου Φωτομαραθωνίου Πάτρας

Πλημμύρισε από κόσμο την Κυριακή 20 Μαΐου το Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης και βράβευσης των φωτογραφιών του 1ου Φωτομαραθωνίου Πάτρας αλλά και τυπικά η τελετή λήξης της δράσης ''Μέρες Φωτογραφίας'' που συνδιοργανώθηκε από την Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ''ΗΔΥΦΩΣ'' και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, τόσο μέσα στην αίθουσα όσο και έξω στον προαύλιο χώρο επικράτησε το αδιαχώρητο, όλοι ήθελαν να δουν τις φωτογραφίες στις οποίες διαγωνίστηκαν.

Παρουσιάστηκαν όλες οι φωτογραφίες (1500 περίπου) του φωτομαραθωνίου και βραβεύτηκαν οι καλύτερες από αυτές σε κάθε θέμα καθώς και η καλύτερη φωτογραφία και το καλύτερο portfolio. Επίσης παρουσιάστηκαν βίντεο με αποσπάσματα από όλες τις εκδηλώσεις, τα σεμινάρια τις παρουσιάσεις την έκθεση και τον φωτομαραθώνιο.

Στο τέλος της εκδήλωσης μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους καθώς οι οργανωτές είχαν τυπώσει τις βραβευμένες φωτογραφίες και τις είχαν εκθέσει στον χώρο της υπάρχουσας έκθεσης φωτογραφίας των μελών της λέσχης ''Ηδύφως'' με θέμα ''Φωτογραφία Δρόμου''. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις.

Το www.idifos.gr το patrasphotomarathon.wordpress.com αλλά και οι σελίδες στο Facebook και στο Twitter είναι στην διάθεση όποιου θέλει να ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από το Ηδύφως και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται .Και του χρόνου!!