15+ αντι-λήψεις σε Άσπρο - Μαύρο

Φωτογραφία από τον χώρο της έκθεσης
· το fmag ήταν εκεί // Δημοσίευση: 16 Mar 2014

εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 13 Μαρτίου τα εγκαίνια της έκθεσης των σπουδαστών της ΕΡ.ΤΕ.ΚΟ με τίτλο 15+ αντιΛΗΨΕΙΣ σε Άσπρο-Μαύρο.

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού αποτελούν έναν από τους πιο δημιουργικούς θεσμούς στην πόλη. Για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται η ετήσια έκθεση φωτογραφίας δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές όλων των τμημάτων φωτογραφίας να εκφραστούν, αποτυπώνοντας με μοναδικό εργαλείο την φωτογραφική τους μηχανή, τα ερεθίσματα, τις ευαισθησίες, τις ανησυχίες τους, οτιδήποτε μπορεί να έλξει το μάτι ενός φωτογράφου να απομονώσει, να το τονίσει και να το παρουσιάσει στο κοινό χαρίζοντας του εικόνες από έναν κόσμο που ενώ υπάρχει γύρω του δεν τον έχει ανακαλύψει.Μέσα από την διδασκαλία και την εμπειρία του καθηγητή τους Χρίστου Σιμάτου, οι σπουδαστές της ΕΡ.ΤΕ.ΚΟ. μας χαρίζουν 15+ διαφορετικές αντι-Λήψεις του χώρου, του χρόνου, της φύσης , των ανθρώπων, των συναισθημάτων.
Ματιές διαφορετικές, εστιασμένες σε πρόσωπα, αγαπημένα, σε πρόσωπα άγνωστα, στο περιβάλλον, σε σημάδια του χρόνου, με τον τρόπο που ό κάθε καλλιτέχνης αντιλαμβάνεται και εκφράζει μέσα από τα έργα του.
Συμμετέχουν:
Νατάσα,Δαβιδέλη, Τάσος Διονυσάτος, Ράνια Ζαννιά, Φώτης Θεοδωρακόπουλος, Κωνσταντίνος Θωμαϊδης, Δήμητρα Καββαδά, Σωκράτης Κελαϊδήτης, Καίτη Κουκούλη, Μαρία-Χριστίνα Λάτση, Ελευθερία Μπαλαπανίδου, Γιώτα Νικολαϊδη, Ηλίας Νικολάου, Μιρέλα Νοβάκεβιτς, Έφη Ρουφαγάλα, Ηλίας Τζιράκης, Γιώργος Τσίγκας, Βίκυ Φρακολάκη.

Καλλιτεχνική επιμέλεια/ Καθηγητής: Χρίστος Σιμάτος.


Η έκθεση συνεχίζεται και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 20 Μαρτίου.

Βασικές Πληροφορίες
Πότε:13 Μάρτιος, 2014 - 19:30 - 20 Μάρτιος, 2014 - 21:00
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή: 18:00 – 21:00
Που: Χώρο Τέχνης "Κ" (1ος όροφος Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού) Γρηγορίου Λαμπράκη & Καρυταίνης 4, Κορυδαλλός
Διοργάνωση: Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού
Κόστος: Είσοδος Ελεύθερη