15+ αντι-λήψεις σε Άσπρο - Μαύρο

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Αθήνα // Δημοσίευση: 07 Mar 2014

έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού

Οι σπουδαστές των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού παρουσιάζουν από 13 έως 20 Μάρτιος 2014, στο Χώρο Τέχνης "Κ" (Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού) την ομαδική έκθεση με τίτλο «15+ αντι-λήψεις σε Άσπρο - Μαύρο».

15+ διαφορετικές αντι-Λήψεις του χώρου, του χρόνου, της φύσης, των ανθρώπων, των συναισθημάτων. Ματιές διαφορετικές, εστιασμένες σε πρόσωπα, αγαπημένα, σε πρόσωπα άγνωστα, στο περιβάλλον, σε σημάδια του χρόνου, με τον τρόπο που ό κάθε καλλιτέχνης αντιλαμβάνεται και εκφράζει μέσα από τα έργα του. 15+ σπουδαστές στο Εργαστήρι Τέχνης Κορυδαλλού παρουσιάζουν τη δουλειά τους στα πλαίσια της έκθεσης που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού.

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Κορυδαλλού αποτελούν έναν από τους πιο δημιουργικούς θεσμούς στην πόλη. Μέλος του δικτύου εικαστικών εργαστηρίων του Υπουργείου Πολιτισμού, το εργαστήριο δεν σταμάτησε να παρουσιάζει συνεχώς νέες εικαστικές προτάσεις, να διευρύνει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τόσο εντός του πλαισίου της Σχολής, όσο και να «παρεμβαίνει» δημιουργικά στα δρώμενα της πόλης μας. Στο τμήμα φωτογραφίας των ΕΡΤΕΚΟ διδάσκεται η επεξεργασία ψηφιακής εικόνας, η χρήση των φακών, ο σκοτεινός θάλαμος, οι τεχνικές της ασπρόμαυρης και της έγχρωμης φωτογραφίας, η αισθητική του φωτογραφικού κάδρου.

Συμμετέχουν: Νατάσα,Δαβιδέλη, Τάσος Διονυσάτος, Ράνια Ζαννιά, Φώτης Θεοδωρακόπουλος, Κωνσταντίνος Θωμαϊδης, Δήμητρα Καββαδά, Σωκράτης Κελαϊδήτης, Καίτη Κουκούλη, Μαρία-Χριστίνα Λάτση, Ελευθερία Μπαλαπανίδου, Γιώτα Νικολαϊδη, Ηλίας Νικολάου, Μιρέλα Νοβάκεβιτς, Έφη Ρουφαγάλα, Ηλίας Τζιράκης, Γιώργος Τσίγκας, Βίκυ Φρακολάκη.

Εγκαίνια: Πέμπτη 13 Μαρτίου, 19:30