Αγκαλιάζοντας τη Διαφορετικότητα

αφίσα έκθεσης
· Υποβολές Έργων · *Διαδίκτυο · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 08 Ιαν 2011

υποβολές έργων για έκθεση φωτογραφίας από τη Reified Art Shows

Η Reified Art Shows με χαρά ανακοινώνει την πρώτη έκθεση φωτογραφίας για το 2011 με θέμα "Embracing the Difference" (Αγκαλιάζοντας τη Διαφορετικότητα), που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο 2011 στο Silver Dollar Music Bar - Εθνικής Αμύνης, Θεσσαλονίκη.

Μπορείτε να καταθέσετε τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2011 αφού προηγουμένως βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 20 Ιανουαρίου 2011.

Όλες οι φωτογραφίες που θα συμπεριληφθούν στην έκθεση θα δημοσιευθούν στη σελίδα μας με τα ονόματα των φωτογράφων.

Όροι συμμετοχής / κατάθεσης έργων:
- Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών.
- Ελέγξτε το θέμα του διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη στη σελίδα μας.
- Στείλτε μας ένα δείγμα του έργου σχετικό με το θέμα, κατά προτίμηση μέσω email, μαζί με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό (μέγεθος, υφή, υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, κλπ.), καθώς επίσης και τα στοιχεία του καλλιτέχνη (Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Ηλικία, Φύλο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, κτλ.)
- Αφού γίνει η αξιολόγηση όλων των έργων από την ομάδα μας, θα λάβετε μία ειδοποίηση σχετικά με το αν έχει εγκριθεί η δουλειά σας και αν θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη έκθεση.
- ΔΕΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
- Προκειμένου να καταθέσετε το έργο σας στην τελική του μορφή, πρέπει να το στείλετε ή να το παραδώσετε στη διεύθυνση που αναφέρεται παραπάνω, τουλάχιστον 10 μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης. (Στην περίπτωση της φωτογραφίας και της γραφιστικής, όλα τα έξοδα εκτύπωσης βαρύνουν τον καλλιτέχνη)
- Σ' αυτή τη φάση των εκθέσεων, δεν αναλαμβάνουμε την πώληση των έργων. Επομένως, κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει από τους καλλιτέχνες ανεξάρτητα από την οργανωτική επιτροπή.
- Όλα τα έργα επιστρέφονται στους καλλιτέχνες μετά το πέρας της εκάστοτε έκθεσης.