Μαθήματα φωτογραφίας από τη ΛΕ. Φ. Κ. Κατερίνης

αφίσα
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Κατερίνη // Δημοσίευση: 25 Φεβ 2011

ταχύρυθμα μαθήματα φωτογραφίας

Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Κατερίνης (ΛΕ.Φ.Κ.Κ) ξεκινά νέο κύκλο μαθημάτων φωτογραφίας τα οποία απευθύνονται σε όλους τους εν δυνάμει φίλους της φωτογραφικής τέχνης, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, της γνώσεις τους και την διάθεση τους.

Τα μαθήματα θα γίνονται στο χώρο της (ΛΕ.Φ.Κ.Κ) κάθε Τέταρτη με ημέρα έναρξης των μαθημάτων στης 9 Μαρτίου 2011 και ώρα έναρξης 17:30 μέχρι 21:30 επί των εγκαταστάσεων της (ΛΕ.Φ.Κ.Κ) στην οδό Οινόης 5.
Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως σε αρχάριους, αλλά ευπρόσδεκτοι είναι όλοι οι φίλοι της φωτογραφίας ακόμη και όσοι έχουν γνώσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το θεωρητικό μέρος ,υπό μορφή διαλέξεων περιλαμβάνει θεωρία και τεχνικές , ψηφιακή φωτογραφία, studio, προβολές, ασκήσεις, των μαθημάτων, μέσα στα πλαίσια των μαθημάτων  πραγματοποιούνται και μικρές φωτογραφικές εκδρομές για την πρακτική άσκηση των εκπαιδευόμενων.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι και της 9 Μαρτίου 2011.

Οι ώρες που μπορείτε να μας βρείτε ανοιχτά είναι κάθε απόγευμα από 6 μέχρι 9 μμ.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι τρεις μήνες και συνολικά διαρκεί 30 ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα: wu 6978611335 και 6977379865

Στα φετινά τμήματα διδάσκουν οι
Μαρίνος Αγγλέζης - φωτογράφος C.P.K.
Τσαλός Ιωάννης - φωτογράφος C.P.K.
Μπέντας Νικόλαος - φωτογράφος PR A.K.T.O./ M.P.A/. C.P.K.