Εικαστική παρέμβαση στους πεζοδρόμους των Σερρών

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Σέρρες // Δημοσίευση: 10 Απρ 2011

έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας των ΝΕΛΕ Σερρών

Στις 31 Μαρτίου η πόλη των Σερρών έγινε ομορφότερη. Φωτογραφίες της φωτογραφικής ομάδας των ΝΕΛΕ Σερρών πλημμύρισαν τους πεζοδρόμους της πόλης. Στα μαγαζιά, Αβησσυνία, Αλχημείο, Βόλτα, Καλάζνικοφ, Μέλι Γάλα, Μπρίκι, Ραδιόφωνο, Sofa, αναρτήθηκαν φωτογραφίες της ομάδας.

H φωτογραφική ομάδα των ΝΕΛΕ Σερρών ελπίζει με αυτή την προσπάθεια τόσο να αναδείξει την ομορφιά της τέχνης της φωτογραφίας και την ύπαρξη πραγματικού ενδιαφέροντος γι' αυτήν στην πόλη των Σερρών όσο και να τονίσει την ανάγκη ύπαρξης αυτής της ομάδας των ΝΕΛΕ που μετά της εκλογές δεν έχει δοθεί ακόμη η άδεια επαναλειτουργίας της.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Αδάμος Γιώργος, Αθανασιάδου Μαρία, Βουβόπουλος Δημήτρης, Γεωργιτζίκης Γιώργος, Γκαρλαούνη Χριστίνα, Θεοδωρίδου Κική, Θεοδώρου Χαρούλα, Καζαντζίδου Νένα, Καρακώστα Συμεωνία, Κρυωνάς Κώστας, Παπαδόπουλος Θωμάς, Παπαπαναγιώτου Δήμητρα, Παπαφράγκου Χριστίνα, Σκιαδοπούλου Γλυκερία, Σωτηριάδου Άννα.

Ή έκθεση που θα διαρκέσει έως τις 21 Απριλίου 2011 πραγματοποιείται με την αμέριστη αγάπη και καθοδήγηση της φωτογράφου και καθηγήτριάς της ομάδας Χριστίνας Παπαφράγκου