Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Εθελοντών

λογότυπο φορέα
· Διάφορα · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 25 Mar 2010

στην PhotoΒiennale / 21η Διεθνή Φωτογραφική Συνάντηση, Απρίλιος – Ιούλιος 2010

Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης προσκαλεί όσες/όσους θέλουν να εργαστούν εθελοντικά στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ φωτογραφίας στην Ελλάδα, τη PhotoΒiennale / 21η Διεθνή Φωτογραφική Συνάντηση, Απρίλιος – Ιούλιος 2010.

Η PhotoΒiennale, μετεξέλιξη της εικοσαετούς Φωτογραφικής Συγκυρίας, διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.Η PhotoBiennale 2010 / 21η Διεθνής Φωτογραφική Συνάντηση θα διοργανωθεί από το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο-Ιούλιο 2010 με κεντρικό θέμα τον «Τόπο».

Η διεθνής διοργάνωση περιλαμβάνει εκθέσεις που παρουσιάζονται σε μουσεία, γκαλερί και άλλους εκθεσιακούς χώρους σε όλη τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης διοργανώνονται επίσης οι τομείς των portfolio reviews με τη συμμετοχή ειδικών της φωτογραφίας από όλο τον κόσμο, βραβεία, masterclasses, ημερίδες, workshops και παράλληλα γεγονότα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς που μπορείτε να ασχοληθείτε, επικοινωνήστε καθημερινά 09.00-14.00 στο τηλ. 2310 566716 (Ελίζα Λιάκου, Πηνελόπη Τσατσούλη).