Πέρα από το πορτρέτο - Beyond Face

αφίσα έκθεσης
· Προβολές · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 20 Μάιος 2011

ξενάγηση και προβολή Βίντεο λίγο πριν το τέλος της έκθεσης

Στον εκθεσιακό χώρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Κλεάνθους 57, στην Άνω Τούμπα, τηλ. 2310425531, συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση φωτογραφίας "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ - BEYOND FACE"

Στα πλαίσια αυτής της έκθεσης και συνεχίζοντας τις παράλληλες εκδηλώσεις της, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011, στις 19.00', θα γίνει ξενάγηση από τον επιμελητή της. Στη συνέχεια,  θα προβληθεί το νέο video του Σταύρου Δαγτζίδη, με υλικό από το workshop του φωτογράφου Wolfgang Brenner (ένας από τους συμμετέχοντες στην έκθεση Γερμανούς φωτογράφους), που έγινε στις 4 Μαΐου, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Goethe Institut της Θεσσαλονίκης.  
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Παρόντες θα είναι πολλοί από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες για έναν πιο δημιουργικό επί του θέματος διάλογο..

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Σταύρος Δαγτζίδης, Αλέκα Τσιρώνη, Αναστασία Δημητριάδη, Γιάννης Χολογγούνης, Βασίλης Καρκατσέλης, Θανάσης Ράπτης, Μπάμπης Βενετόπουλος (video art), Θανάσης Πάλλας (interactive video-εγκατάσταση), Αργύρης Λιαπόπουλος, Αχιλλέας Σαββόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλου, Κοσμάς Έμμογλου, Σωτήρης Παπανικολάου, Δημήτρης Ζωγράφος, Μαρίνα Προβατίδου, Κάλλη Μπέλλου, Διονυσία Γκέκα, Gihan Tubbeh (PE), Claudia Balsters (DE), Walter Schels (DE), Stefan Panhans (video) (DE), Wolfgang Brenner (DE).

Επιμέλεια: Θανάσης Ράπτης
Διάρκεια: Μέχρι την Κυριακή 22 Μαΐου 2011
αφίσα έκθεσης
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Φωτογραφικό Kέντρο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και την απόλυτη υποστήριξη του Goethe-Institut Θεσσαλονίκης.