Εικόνες με φύλο. Η γυναίκα ως ερωμένη, μητέρα και εργαζόμενη

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Χανιά · Αποκόρωνος // Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2011

έκθεση σύγχρονης τέχνης στα Χανιά

Γυναίκες καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στα Χανιά παρουσιάζουν τα έργα τους στην έκθεση: «Εικόνες με φύλο. Η γυναίκα ως ερωμένη, μητέρα και εργαζόμενη», που θα φιλοξενηθεί από την 1η μέχρι τις 31 Ιουλίου στο οινοποιείο Ντουράκη.

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι Μαρία Αϊράμ, Αυγή Αμπελικάκη, Όλγα Βερυκάκη, Σοφία Βλαζάκη, Έλλη Γραβάλου, Εηγια Έλληνα, Χριστίνα Ε.Κανιτσάκη, Χριστίνα Κουκουράκη, Αλεξάνδρα Μανουσάκη, Μαρία Μαραγκουδάκη, Κατερίνα Μπαγάκη, Λαμπρηνή Μποβιάτσου, Βάσω Μυλωνογιάννη, Παγώνα Ξενάκη, Αγλαία Περράκη-Ξενάκη, Αναστασία Πετράκη, Άννα Σίνου, Έλενα Σουστα, Rena Stollenwerk, Κατερίνα Τσεμπελή, Χριστίνα Φοίτου, Αλίκη Χιωτάκη, Χριστίνα Ψυλλάκη. Συμμετέχει η ποιήτρια Ελένη Μαρινάκη.

Η φωτογράφιση των έργων πραγματοποιήθηκε από τον Μιχάλη Καλαϊτζάκη, επιμελητής της έκθεσης ειναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Β. Πρώιμος.

Παράλληλες εκδηλώσεις

15 /7 Το κέντρο Goethe Χανίων σε συνεργασία με το οινοποιείο Ντουράκη παρουσιάζουν μια βραδιά με κλασική μουσική με το μουσικό Μανόλη Αναστασάκη (κλασική κιθάρα).

20/7 Ομιλία της ιστορικού τέχνης Δρ. Καλλιόπης Μηνιουδάκη «Τα καλά και τα κακά κορίτσια της Pop Art»

24/7 Ο Ελληνογαλικός Σύλλογος σε συνεργασία με το οινοποιείο Ντουράκη παρουσιάζουν μια βραδιά jazz με τον καταξιωμένο μουσικό και συνθέτη Christophe Delvallé στις 21.30.

30/7 Party με Λάτιν μουσική και χορό με τον dj Joel