Στη Χώρα του Ποτέ / Ταυτότητα

δύο νέα άτομα φυσούν καπνό ο ένας στο στόμα του άλλου
· Εκθέσεις · Σουφλί // Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2011

έκθεση σύγχρονης Τέχνης στο Σουφλί

Το Λαογραφικό Μουσείο Σουφλίου «Τα Γνάφαλα» θα ήθελε να σας προσκαλέσει να παρευρεθείτε στο πολιτιστικό Φεστιβάλ «Γνάφαλα 2011», που πέραν των δύσκολων καιρών και των παγωμένων καταστάσεων που βρισκόμαστε στην επαρχεία της Ελλάδας καταφέρνει για άλλη μια φορά να πραγματοποιήσει τον Αύγουστο του 2011.

Μέρος αυτών των πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι και οι εκθέσεις που διοργανώνει το Μουσείο.

Πρώτη έκθεση είναι η ομαδική έκθεση καλλιτεχνών με θέμα «Ταυτότητα» που πραγματοποιείτε με το ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής για όποιον θέλει να συμμετάσχει και με τα έργα που συγκεντρώσαμε (περίπου 150 συμμετοχές) θα σας παρουσιάσουμε μια έκθεση με κάθε μέσο έκφρασης, από ποιήματα και εγκαταστάσεις μέχρι ζωγραφική, βίντεο και φωτογραφίες.

Δεύτερη έκθεση είναι η φιλοξενούμενη ομαδική έκθεση 4ων καλλιτεχνών που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο με θέμα «Στη Χώρα του Ποτέ» όπου επίσης ο επισκέπτης θα δει μια έκθεση σύγχρονης τέχνης από μια νέα ομάδα παιδιών.

Και ένα τρίτο κομμάτι της έκθεσης είναι φωτογραφικό ντοκουμέντο των περσινών παιδικών δραστηριοτήτων μας, πορτραίτα των παιδιών με κατασκευές και δημιουργίες που φτιάξαμε το 3ήμερο παιδικών δραστηριοτήτων.

Εγκαίνια Εικαστικών Εκθέσεων: Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011, ώρα 21:30

Κουκουλόσπιτο (Ελ Βενιζέλου & Πινδάρου)

- Έκθεση Καλλιτεχνών «Στη Χώρα του Ποτέ»
Ζωγραφική, Σχέδιο, Κέντημα, Βίντεο, Φωτογραφία

- Έκθεση Καλλιτεχνών «Ταυτότητα»
Ζωγραφική, Σχέδιο, Βίντεο, Φωτογραφία, Ποίηση

- Παιδικές Δραστηριότητες «Παιδιά και Δημιουργίες»
Ντοκουμέντα από τις δημιουργίες του 3ήμερου
Παιδικών Δραστηριοτήτων της περασμένης χρονιάς