Σεμινάρια - Πρακτική στην φωτογραφία

Σεμινάρια φωτογραφίας στο Studio Underground
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 03 Σεπ 2011

σεμινάρια φωτογραφίας στο Studio Underground

Το ιστορικό studio underground (έτος ίδρυσης 1986) αποφάσισε να προσφέρει σεμινάρια φωτογραφίας, μια τέχνη που υπηρέτησε για περισσότερο από 25 χρόνια! Οι καινοτομίες του είναι γνωστές στη βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο.

Εκτός από την αναβίωση της ασπρόμαυρης φωτογραφίας με σύγχρονο τρόπο (2150RC b&w processor, Durst multigrade κτλ.), πρωτοπόρα, διέδωσε τις τεχνικές cibachrome- ilfochrome-ilfocolour! Καθώς βεβαίως και κάθε άλλης «ιδιαίτερης» επεξεργασίας μέχρι την εκτύπωση γιγαντοαφισών!

Στον τομέα των «λήψεων» εφάρμοσε νέες τεχνικές και τεχνολογίες, με αποτέλεσμα την καταξίωση του μέσα από την παράγωγη 25 special εκδόσεων, εκατοντάδων εξωφύλλων περιοδικών και χιλιάδων δημοσιεύσεων πανελλαδικά και παγκόσμια!

Το studio underground, αποφάσισε να μοιραστεί την πολύχρονη και καταξιωμένη εμπειρία του, με κάθε ενδιαφερόμενο…οργανώνοντας τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Οι τεχνικές υποδομές του ξεπερνούν τις 250.000ευρω, και καλύπτουν από την «ιστορική» πια αναλογική, μέχρι την σύγχρονη ψηφιακή φωτογραφία.
Τα σεμινάρια έχουν διάρκεια 4 μήνες και αποτελούνται από 2 δίωρα κάθε εβδομάδα.
Το κόστος είναι 100ευρω για κάθε μήνα και στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται μια προβολή κιν. ταινίας κάθε εβδομάδα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ.: 2310236850. 6977320706 και στο Email: v.mitta@yahoo.gr