Σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου

Σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα // Δημοσίευση: 19 Σεπ 2011

σεμινάριο φωτογραφίας στον Πολυχώρο Spring People

Αυτό το φθινόπωρο ο Πολυχώρος Spring People διοργανώνει το τρίτο σεμινάριο φωτογραφίας δρόμου. Η νέα ομάδα φωτογραφίας για 5 μήνες θα περιπλανηθεί στους δρόμους της Αθήνας.

Μια δίωρη συνάντηση της ομάδας την εβδομάδα, θα αναλύει τα "γιατί" της φωτογραφίας και θα λύνει όλα τα "πως" που προκύπτουν σε θέματα τεχνικής , σημειολογίας και σύνθεσης κάδρου.

Έχοντας ως κύριο σκοπό του σεμιναρίου την κατανόηση της φωτογραφίας από τη θέση του θεατή και ύστερα από τη θέση του ιδίου του φωτογράφου, η ομάδα θα δει και θα κατανοήσει όλους τους "μεγάλους" φωτογράφους και μέσα από ασκήσεις-θέματα θα δημιουργήσει τις δικές της εικόνες.

Σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου το blog της ομάδας θα επιτρέπει την καθημερινή συζήτηση μέχρι τον τελικό στόχο...την τρίτη έκθεση φωτογραφίας δρόμου των spring people!

Εισηγητής: Παναγιώτης Καλκαβούρας
Έναρξη σεμιναρίου: Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011
Ώρες διεξαγωγής: 18.00-20.00. Διάρκεια: 36 ώρες
Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ x 5 δόσεις/ανά μήνα (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ 23%). Για όσες/όσους συμμετείχαν στο προηγούμενο σεμινάριο Φωτογραφίας Δρόμου υπάρχει έκπτωση 10%.
Πληροφορίες- Εγγραφές: Πολυχώρος Spring People, Αγαθάρχου 12, Ψυρρή, 2103252034

Παναγιώτης Καλκαβούρας
Οι πρώτες του φωτογραφικές ανησυχίες ξεκίνησαν το 2002 κατά τη διάρκεια των σπουδών του στη Ρώμη. Το 2006 αποφοίτησε από το ΙΕΚ Κηφισίας και από τη στιγμή εκείνη άρχισε η επαγγελματική του ενασχόληση με τη φωτογραφία σαν εξωτερικός συνεργάτης σε περιοδικά και εφημερίδες. Την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη του έκθεση με θέμα γυμνό στα πλαίσια του PAF (Post Alternative Festival) που έγινε στο club Rodeo. Αυτόν τον καιρό δουλεύει πάνω σε δυο θέματα, την underground rock σκηνή της Αθήνας και μια σειρά καθημερινών πορτραίτων πόλης.