Ταχύρρυθμα ημερήσια σεμινάρια στο Athens House of Photography

Λογότυπο Φορέα
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα · Μεταξουργείο // Δημοσίευση: 25 Φεβ 2012

εντατικά μαθήματα μίας ημέρας από το Athens House of Photography

Το Athens House of Photography ξεκινάει εντατικά μαθήματα μίας ημέρας, τα οποία θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο του Μαρτίου, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00. Ο σκοπός των μαθημάτων αυτών είναι να μπορεί κάποιος που έχει συγκεκριμένες ανάγκες εκμάθησης αλλά και περιορισμένο χρόνο, να παρακολουθήσει ένα μάθημα 6 ωρών το οποίο θα του παρέχει όλες τις βασικές γνώσεις που χρειάζεται. Τα μαθήματα είναι τα εξής:

10 Μαρτίου: Μαθαίνοντας την ψηφιακή σας μηχανή
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν όλα τα βασικά στοιχεία μίας ψηφιακής μηχανής. Το μάθημα περιλαμβάνει επί τόπου πρακτικές συμβουλές, με παραδείγματα και φωτογραφήσεις. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε τις μηχανές μας, οπότε όλα τα είδη και μοντέλα είναι ευπρόσδεκτα.

17 Μαρτίου: Δημιουργώντας ένα flyer στο Photoshop
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν όλα τα βασικά στοιχεία του Photoshop που χρειάζονται για να φτιάξουν ένα flyer. Στο τέλος του μαθήματος θα έχετε το δικό σας flyer ή αφισέτα και την γνώση του πώς να φτιάξετε προωθητικά φυλλάδια για να διαφημίζετε την εταιρεία ή το έργο σας.

24 Μαρτίου: Βασικό Photoshop για αρχάριους
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν όλα τα βασικά στοιχεία του Photoshop. Θα καλυφθούν θέματα όπως τα tools, το histogram, τα levels και curves, history, transforming, cropping, resizing και saving εικόνες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ, ελάχιστος αριθμός μαθητών θα είναι οι 4 και μέγιστος οι 12. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@phototheatron.com ή στο 6986 800101 για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις.