Μαθήματα φωτογραφίας από την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας

Λογότυπο Φορέα
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Πειραιάς // Δημοσίευση: 26 Φεβ 2012

νέος κύκλος μαθημάτων για την περίοδο Μάρτιος - Μάϊος 2012

Εικοσιτρία ολόκληρα χρόνια δημιουργικής λειτουργίας κλείνει φέτος η “EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ” του Πειραικού Συνδέσμου.

Πρόκειται για ενα Φωτογραφικό Eργαστήρι όξυνσης της οπτικής αντίληψης και εφαρμογής πολλαπλών φωτογραφικών τεχνικών με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και με αδιάκοπη παρουσία στα γενικώτερα εικαστικά δρώμενα, διοργανώνοντας διαλέξεις,εκθέσεις Φωτογραφίας, φωτοεξορμήσεις κ.α.

H εκπαίδευση, προσανατολισμένη στην επαγγελματική προσαρμοστικότητα, γίνεται σε τρίμηνα σεμινάρια τα οποια μπορουν να παρακολουθήσουν ολοι ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων γνώσεων πάνω στη φωτογραφία.

Tη μύηση στο μαγικό κόσμο της εικόνας εχει αναλάβει με ζήλο και υπευθυνότητα ο φωτογράφος και δάσκαλος της φωτογραφικής τεχνης κ. Kίμων Aξαόπουλος. Eιναι ο ανθρωπος που έστησε το εργαστηρι και υλοποιεί ολα τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Oι απόφοιτοι της σχολής εχουν ηδη σταδιοδρομήσει τόσο επαγγελματικά οσο και καλλιτεχνικά με αξιολογο εικαστικό έργο. Tο ολο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πλαισιώνεται απο μαζικες εξορμησεις σε μερη φωτογραφικου ενδιαφέροντος ενω πολυ συχνές ειναι και οι επισκέψεις σε εκθέσεις φωτογραφίας με κριτικές συζητήσεις παρουσία του δημιουργού.

Α’ συνάντηση ενδιαφερομένων Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, 20:30

Πειραϊκός Σύνδεσμος: Kαραΐσκου 104 & Σωτήρος πλατ. Kοραή Πειραιάς τηλ 210-4178159 210-4129948 fax 210-4130521.