Φωτογραφίζω για την Ελλάδα

Λογότυπο Φορέα
· Υποβολές Έργων · Λεμεσός // Δημοσίευση: 14 Mar 2012

διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Τμήμα Λεμεσού

Η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Τμήμα Λεμεσού ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της, πως, το Παράρτημα της ΦΕΚ Λεμεσού, αποφάσισε, κατά την συνεδρία των μελών του Συμβουλίου της 19ης Φεβρουαρίου 2012, να προχωρήσει με την διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφίζω για την Ελλάδα», μέσα στον Μάιο 2012, με σκοπό την συλλογή χρημάτων από την πώληση των φωτογραφιών που θα παραχωρήσουν τα μέλη μας και όσοι άλλοι φίλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όλα τα έσοδα θα παραδοθούν στην Εκκλησία της Κύπρου για να τα διαθέσει, όπου κρίνει σκόπιμο, εκ μέρους μας, για την ανακούφιση των Ελλήνων αδερφών μας και κυρίως παιδιών.

Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους τους φίλους μας φωτογράφους, από όλους τους Φωτογραφικούς Ομίλους όπως συνδράμουν αφιλοκερδώς με την παραχώρηση καλλιτεχνικών φωτογραφιών τους, μεγέθους τουλάχιστο 30x40 εκ.

Η Έκθεση θα γίνει στην Λεμεσό σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα αλλά ευχαρίστως θα την παρουσιάζαμε και σε άλλες πόλεις, την ίδια περίοδο, σε συνεργασία μαζί σας.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν φωτογραφίες για την Έκθεση, όπως τις παραδώσουν στο Οίκημα της ΦΕΚ Λεμεσού το αργότερο μέχρι τις 28 Απριλίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτέιτε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΦΕΚ και τις σελίδες της ΦΕΚ στο Facebook.