Εκλογές στην Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

Λογότυπο Φορέα
· Διάφορα · Αθήνα // Δημοσίευση: 28 Mar 2012

εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

Η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΦΕ την Παρασκευή 16 Μαρτίου αποφάσισε (ομόφωνα και παμψηφεί, μετά από σχετική εισήγηση του ΔΣ, που τροποποίησε παλιότερη εισήγησή του, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία και να διασφαλισθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μελών) οι εκλογές να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, και από ώρα 9.00πμ έως 8.00μμ στα γραφεία της Ένωσης, Φειδίου 2, Αθήνα.

Στα μέλη που διαμένουν εκτός Αθήνας και σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων η Εφορευτική Επιτροπή θα φροντίσει να τους σταλούν έγκαιρα τα ψηφοδέλτια, σύμφωνα με το άρθρο 46 του Καταστατικού, και τα μέλη αυτά μέχρι την ημέρα των εκλογών μπορούν να στείλουν είτε με συστημένη επιστολή είτε με ταχυδρομική υπηρεσία επί αποδείξει (courier ), τα ψηφοδέλτια με τρόπο που να διασφαλίζεται η μυστικότητα της ψηφοφορίας.

Όσα μέλη επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας για κάποιο από τα Όργανα της Ένωσης (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή ή Πειθαρχικό Συμβούλιο), σύμφωνα με το Καταστατικό, θα πρέπει, να έχουν καταθέσει τη σχετική αίτηση 5 ολόκληρες εργάσιμες ημέρες πριν τις εκλογές, δηλαδή μέχρι την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 και ώρα 4.00μμ!
Μετά από αυτή την ημέρα και ώρα αιτήσεις υποψηφιότητας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές!!

Υπενθυμίζουμε πως το παράβολο για την υποψηφιότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι 20 €, ενώ για το Πειθαρχικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι 10 €. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας από τα μέλη της επαρχίας μπορούν να κατατίθενται και με φαξ (στο 210.3604340) και το αντίστοιχο παράβολο στο λογαριασμό της Ένωσης στην ΑLPHABANK No:10 100 200 201 7608