Επιτυχής η χειρουργική επέμβαση στον Μάριο Λώλο

Φωτογραφία από μεταφορά στο Νοσοκομείο
· Διάφορα · Αθήνα // Δημοσίευση: 07 Απρ 2012

ο Μάριος Λώλος, χειρουργήθηκε μετά από τραυματισμό που υπέστη από τα ΜΑΤ

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την Πέμπτη κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου σε ένδειξη τιμής στον 77χρονο Δημήτρη Χριστούλα.

Το ΥΓΕΙΑ μετά την χειρουργική επέμβαση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου, υπεβλήθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο φωτορεπόρτερ Μ. Λώλος που τραυματίσθηκε την Πέμπτη από χτυπήματα ανδρών των ΜΑΤ στο Σύνταγμα».
Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο ο ασθενής «ανένηψε ομαλώς μετά την επέμβαση και παρακολουθείται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας».

Τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο πρόεδρος της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Mε εντολή της κ. Ράικου δύο εισαγγελείς θα μεταβούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να προχωρήσουν στην πλήρη διερεύνηση του συμβάντος. Παρουσία εισαγγελέα θα διεξαχθεί για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.