Μαθήματα φωτογραφίας από την Φωτογραφική Λέσχη Κατερίνης

αφίσα εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Κατερίνη // Δημοσίευση: 12 Ιουν 2012

έναρξη νέου ταχύρρυθμου σεμιναρίου από την Φωτογραφική Λέσχη Κατερίνης

Η φωτογραφική λέσχη Κατερίνης και το φωτογραφικό κέντρο Κατερίνης ανακοινώνουν την έναρξη της νέα περιόδου ταχύρρυθμων σεμιναρίων με αντικείμενο την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας.
Τα φετινά τμήματα φέτος θα πραγματοποιηθούν κατά τους μήνες Ιούνιο Ιούλιο και Αύγουστο και τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 40 ωρών.
Το τμήμα θα λειτουργήσει με την γνωστή δοκιμασμένη δομή που έχει συγκροτηθεί μέχρι τώρα περιλαμβάνοντας κάθε νέα καινοτομία που αφορά την φωτογραφική τέχνη.

Αναλυτικά:
Ταχύρρυθμο Σεμινάριο για την Τεχνική της Φωτογραφίας.
Το Ταχύρρυθμο σεμινάριο φωτογραφίας απευθύνεται κυρίως στον αρχάριο, αλλά και σε όποιον θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του, γύρω από την τεχνική λήψης της φωτογραφίας.
Στο κύριο τμήμα θα γίνει γνωριμία με την εικόνα την δομή της, την τεχνική της σύνθεση, τον τρόπο λήψεως, την αποτύπωση, την λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών και των φακών, Της ιδιότητες του φωτισμού, την τεχνική του studio, την τεχνική του freelance photography. Φωτογραφικές Μηχανές, Ταχύτητες – Κλείστρα, Φακοί – Διαφράγματα, Αισθητήρες, Φωτομέτρηση, Φίλτρα, Φλας καθώς και μια σειρά από άλλα τεχνικά θέματα , που αποτελούν την βασική δομή της φωτογραφικής τέχνης. είναι μόνον μερικά από όσα θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.
Κατά το δεύτερο μέρος του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι θα ασχοληθούν με την αισθητική της εικόνας την σύγχρονη τέχνη της μορφές και τα είδη της φωτογραφίας, καθώς και μια σειρά από ευρύτερα θέματα που συμπληρώνουν της γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.
Το πρόγραμμα διαρκεί 40 ώρες και πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα σε τετράωρες συναντήσεις.
Οι συναντήσεις αυτές για φέτος θα γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα από τις 6.00 μμ έως 10.00 μμ Η ημερομηνίες των σεμιναρίων ορίζονται ως εξής, (Ιούνιος 18 & 25 Ιούλιος 2, 9, 16, 23, 30, Αύγουστος 6, 13, Λήξη 20 Αυγούστου, συμπληρωματικό 27).

Κατά τη διάρκεια των παραδόσεων στους συμμετέχοντες ανατίθενται εργασίες, τις οποίες εκτελούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ακολουθεί.
Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στην επόμενη συνάντηση και κρίνονται με τεχνικά κριτήρια.

Συνοπτικά:
Διάρκεια: 40ωρες
Χώρος Διεξαγωγής: Στην έδρα του Κ.Ε.Φ.Κ.Α. – Φ.Ι.Α.Π. , στην οδό Οινόης 5 στα Αστικά
Έναρξη: (Ιούνιος 18 & 25 Ιούλιος 2, 9, 16, 23, 30, Αύγουστος 6, 13, Λήξη 20 Αυγούστου, συμπληρωματικό 27).

Παραδόσεις: Δευτέρα 18:00 έως 22:00
Κόστος: 210€
Ζητήστε την ηλεκτρονική μας αίτηση στέλνοντας μήνυμα στο photolesxikaterini@yahoo.gr
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6977379865 και 6978611335 WU - email: photolesxikaterini@yahoo.gr