Μαθήματα φωτογραφίας από την Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

Λογότυπο Φορέα
· Μαθήματα - Σεμινάρια // Δημοσίευση: 09 Σεπ 2012

μαθήματα φωτογραφίας για την περίοδο 2012 - 2013

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς ιδρύθηκε το 2005 και είναι o πρώτος Φωτογραφικός Σύλλογος της Λιβαδειάς. Σήμερα μετέχουν στις δραστηριότητές της πάνω από εξήντα (60) μέλη. Σκοπός της λειτουργίας της Λέσχης είναι η προώθηση και διάδοση της φωτογραφικής τέχνης, η ανάδειξη του τεχνικού και καλλιτεχνικού επιπέδου των νέων μελών καθώς και η προβολή της Πόλης μας, μέσα από τη φωτογραφία.

Άλλες δραστηριότητες της Φ.Λ.Λ. είναι η πραγματοποίηση φωτογραφικών εξορμήσεων, η διοργάνωση εκθέσεων ομαδικών ή ατομικών των μελών της λέσχης, διαγωνισμοί φωτογραφίας, η επικοινωνία και συνεργασία με άλλες φωτογραφικές λέσχες και ομάδες, η δημιουργία βιβλιοθήκης σχετικής με την τέχνη της φωτογραφίας. Η προβολή των έργων των μελών της Φ.Λ.Λ., γίνεται επίσης μέσα από τις ιστοσελίδες της Λέσχης στο διαδίκτυο (site, blogspot, facebook, flickr).

Για την επίτευξη των προαναφερομένων στόχων, η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς πραγματοποιεί κύκλο μαθημάτων για τα νέα μέλη, καθώς και ειδικά σεμινάρια, διαλέξεις και προβολές σχετικά με την φωτογραφική τέχνη, όπως επίσης ενημέρωση των μελών για κάθε θέμα που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με τη φωτογραφία.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα της Λέσχης μας οδός Μπουφίδου 32-34 (εντός της στοάς των πρώην δικαστηρίων), εκεί όπου φιλοξενούνται οι δραστηριότητες της Φωτογραφικής Λέσχης.
Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν θέματα σχετικά με την τέχνη, την τεχνική και την ιστορία της φωτογραφίας. Οι δραστηριότητες και φέτος θα ποικίλλουν. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι φίλοι της φωτογραφίας θα μυηθούν στα μυστικά της απλής φωτογράφησης, αλλά και θα μάθουν όλα όσα είναι απαραίτητα για τον κάθε επίδοξο φωτογράφο ώστε να δημιουργήσει τις «δικές του εικόνες» με εξορμήσεις στην ύπαιθρο, φωτογραφικά σεμινάρια κ.λ.π. ενώ θα πραγματοποιηθούν ομαδικές και ατομικές εκθέσεις.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, από τις 7.00μ.μ μέχρι 9.00μ.μ.
Ημερομηνία έναρξης μαθημάτων: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012.
Εισηγητής: Δαμιανός Μωραΐτης.

Οι εγγραφές στο νέο κύκλο μαθημάτων γίνονται καθημερινά έως τις 31 Σεπτεμβρίου 2012.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στα γραφεία της Λέσχης από 7.00μ.μ έως 9.00μ.μ ή απευθυνόμενοι στα τηλέφωνα: Βελούδιος Γιάννης, 6977233189, Κοβάνη Νεκταρία, 6974870410