Μαθήματα φωτογραφίας από την Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας

λογότυπο φορέα
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αττική · Πειραιάς // Δημοσίευση: 13 Σεπ 2012

μαθήματα φωτογραφίας για την περίοδο 2012 - 2013

Εικοσιτρία χρόνια δημιουργικής λειτουργίας κλείνει φέτος η «Eλεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας» του Πειραικού Συνδέσμου.

Πρόκειται για ένα Φωτογραφικό Eργαστήρι όξυνσης της οπτικής αντίληψης και εφαρμογής πολλαπλών φωτογραφικών τεχνικών με πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια και με αδιάκοπη παρουσία στα γενικότερα εικαστικά δρώμενα διοργανώνοντας διαλέξεις,εκθέσεις Φωτογραφίας, φωτοεξορμήσεις κ.α.

Η εκπαίδευση, προσανατολισμένη στην επαγγελματική προσαρμοστικότητα, γίνεται σε τρίμηνα σεμινάρια τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων γνώσεων πάνω στη φωτογραφία.

Τη μύηση στο μαγικό κόσμο της εικόνας έχει αναλάβει με ζήλο και υπευθυνότητα ο φωτογράφος και δάσκαλος της φωτογραφικής τέχνης κ. Kίμων Aξαόπουλος. Είναι ο άνθρωπος που έστησε το εργαστήρι και έχει την ευθύνη για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Πιστεύει ακράδαντα ότι η φωτογραφική τέχνη είναι μια προσιτή και άκρως δημιουργική τέχνη που με κατάλληλες οπτικοκινητικές δεξιότητες γίνεται εύκολα κτήμα του εκάστοτε θιασώτη της.

Οι απόφοιτοι της σχολής έχουν ήδη σταδιοδρομήσει τόσο επαγγελματικά όσο και καλλιτεχνικά με αξιόλογο εικαστικό έργο. Tο ολο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πλαισιώνεται από μαζικές εξορμήσεις σε μέρη φωτογραφικού ενδιαφέροντος ενώ πολύ συχνές είναι και οι επισκέψεις σε εκθέσεις φωτογραφίας με κριτικές συζητήσεις παρουσία του δημιουργού.

Εγγραφές όλο το χρόνο - Ολιγομελή τμήματα

Το νέο τμήμα ξεκινάει τον Οκτώβριο και η πρώτη συνάντηση για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τη σχολή θα γίνει τη Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19.30 στο κτίριο του Πειραϊκού Συνδέσμου στην οδό Kαραΐσκου 104 και Σωτήρος στη πλατεία Kοραή του Πειραιά τηλ 210-4178159 210-4129948 fax 210-4130521.