Μία Βραδιά γεμάτη Φωτογραφία

φωτογραφία εκδήλωσης
· Παρουσιάσεις Φωτογράφων // Δημοσίευση: 21 Σεπ 2012

παρουσίαση δουλειάς σπουδαστών της Ιωάννας Βασδέκη και του Jeff Vanderpool

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα σεμινάριο φωτογραφίας, τι διδάσκεται πραγματικά, πώς εξελίσσεται ο σπουδαστής έχοντας μάθει την τεχνική, έχοντας δει τα έργα σπουδαίων δημιουργών, έχοντας φωτογραφίσει συστηματικά, έχοντας δεχθεί κριτική, έχοντας συνομιλήσει με ανθρώπους από τον χώρο της Φωτογραφίας;

Σε μία ιδιότυπη βραδιά, θα προβληθούν ψηφιακά τα καλύτερα έργα σπουδαστών που προέκυψαν από τα τρίμηνα σεμινάρια φωτογραφίας στο Athens House Of Photography υπό τη διδασκαλία και την επιμέλεια των Ιωάννας Βασδέκη & Jeff Vanderpool (αλλιώς Fotograficus).

Πέραν της καλλιτεχνικής χροιάς της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους καθηγητές για τα νέα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν το Φθινόπωρο του 2012 (Οκτώβριο-Δεκέμβριο) αλλά και με τους ίδιους τους σπουδαστές των σεμιναρίων της περασμένης ακαδημαϊκής χρονιάς.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 & ώρα 20:00 για να απολαύσουμε μαζί ποιοτικές φωτογραφίες, ενδιαφέρουσες συζητήσεις καθώς κι ένα ποτήρι κρασί!

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Επίσης, την ίδια βραδιά θα γίνονται εγγραφές με 40% έκπτωση για όσους ενδιαφερθούν για τα σεμινάρια της χρονιάς 2012-2013.