Φωτογραφικό σεμινάριο με τον Παύλο Φυσάκη

φωτογραφία εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Αθήνα · Ζωγράφου // Δημοσίευση: 31 Δεκ 2012

σεμινάριο φωτογραφίας με τον Παύλο Φυσάκη στη Σχολή Focus

Η Σχολή FOCUS διοργανώνει φωτογραφικό σεμινάριο με τον Παύλο Φυσάκη. Στόχος του μαθήματος είναι η αναζήτηση της προσωπικής ματιάς και η δημιουργία ολοκληρωμένων ατομικών πρότζεκτ. Απευθύνεται σε φωτογράφους που έχουν ολοκληρώσει τις βασικές σπουδές φωτογραφίας.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν 16 εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 4 ωρών. Κάθε εβδομάδα θα αναμένεται από τους συμμετέχοντες νέα φωτογραφική δουλειά για παρουσίαση. Στις συναντήσεις θα γίνεται κριτική ανάλυση και συζήτηση με όλη την ομάδα πάνω στο editing και τη συνέχεια των εργασιών.

Στόχος είναι η σταδιακή ανάπτυξη ενός μακροχρόνιου πρότζεκτ, του οποίου το θέμα θα έχουν επιλέξει οι συμμετέχοντες και όπου θα αναδεικνύεται το προσωπικό ύφος και όραμα του κάθε δημιουργού. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν η έρευνα, τα κείμενα, και γενικότερα η θεωρητική υποστήριξη των εργασιών.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν οι δουλειές όλων μέσω μιας ομαδικής έκθεσης. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και ατομικά τις εργασίες τους μέσω ψηφιακής έκδοσης προσωπικού φωτογραφικού λευκώματος.

Έναρξη μαθημάτων: στις 14 Ιανουαρίου 2012.