Η Λήμνος στα μάτια μου

Λογότυπο Φορέα
· Υποβολές Έργων · *Διαδίκτυο · Λήμνος // Δημοσίευση: 19 Φεβ 2013

υποβολές έργων για υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα

Ο σύλλογος απόδημων Λημνιών και φίλων της Λήμνου «Λημνιοί εν δράσει» ανακοινώνει τη διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Η Λήμνος στα μάτια μου», ενός καλλιτεχνικού γεγονότος που θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας να γνωρίσουν την ιδιαίτερη ομορφιά του νησιού, αλλά και τη δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να παρουσιάσουν το έργο τους. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, από τις 19 Απριλίου έως τις 27 Απριλίου 2013.

Η εκθεση θα περιλαμβάνει 30-40 φωτογραφίες σε διαστάσεις 50x70 εκ. που θα αναρτηθούν περιμετρικά του Ιερού Ναού της Αγίας Ειρήνης στην ομωνυμη πλατεία στην περιοχή Μοναστηράκι στην Αθήνα και κάθε βράδυ θα προβάλλονται περιπου 100 φωτογραφίες σε slideshow στον ίδιο χώρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων θα γίνει από τους υπεύθυνους του Συλλόγου μας, και ως εκ τούτου οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να απευθύνονται στην οργανωτική επιτροπή. Ο τελικός αριθμός των φωτογραφιών θα εξαρτηθεί από την ποιότητα των προτάσεων και τον αριθμό δηλώσεων συμμετοχής που θα υποβληθούν.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών ορίζεται η Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013.
Η επιλογή των φωτογραφιών που τελικά θα παρουσιαστούν θα πραγματοποιηθεί απο επιτροπή ειδικών, η οποία συγκροτείται με ευθύνη του σωματείου Λημνιοί εν δράσει. Βασικά κριτήρια για την επιλογή των φωτογραφιών θα είναι η ποιότητα της δουλειάς και η συνάφεια της πρότασης με το θέμα της έκθεσης. Ο σύλλογος «Λημνιοί εν δράσει» θα καλύψει το κόστος των εκτυπώσεων των έργων.

Πως θα λάβετε μέρος:
Καθε άτομο μπορεί να στείλει για αξιολόγηση μέχρι 15 φωτογραφίες σχετικές με το θέμα σε jpg και μέγιστη ανάλυση 72 dpi και 1500 x 2000 pixels μεγιστες διαστάσεις. Το όνομα κάθε φωτογραφικού αρχείου θα πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα και το επώνυμο του συμμετέχοντος με λατινικούς χαρακτήρες και τον αριθμό της φωτογραφίας. πχ. Nikos_papadopoulos_01.jpg

Οι φωτογραφίες θα υποβάλλονται, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013, μόνο ηλεκτρονικά και μόνο στο σύλλογο «Λημνιοί εν δράσει» στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί.

Μαζί με τις φωτογραφίες οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να αναγράφουν στο e-mail: το ονοματεπώνυμό τους, τόπο κατοικίας τους και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι τελικές συμμετοχές θα ανακοινωθούν από το σωματείο «Λημνιοί εν δράσει» στη σελίδα του Facebook περίπου στα τέλη Μαρτίου.