Χορεύοντας στους δρόμους

Αφίσα Εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Πάτρα // Δημοσίευση: 04 Mar 2013

διαγωνισμός φωτογραφίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων Καρναβάλι Πάτρας 2013

Ο Δήμος της Πάτρας [ΔΠ] και η ανοικτή φωτογραφική ομάδα «ΠΟΛΥΜΟΡΦΟ», του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας [ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας], διοργανώνουν ανοικτό διαγωνισμό φωτογραφίας, στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων 2013.

Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος, με εξαίρεση του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων, τους διαχειριστές του www.polymorfo.gr και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΚΕ-ΟΤΕ Πάτρας.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να φωτογραφήσουν σκηνές από την πόλη μας, με θέμα Χορεύοντας στους Δρόμους.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν τραβηχτεί από την Τσικνοπέμπτη 7/3/2013 έως και το Σάββατο 9/3/2013.

Κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος θα μπορεί να συμμετέχει με μία (1) ψηφιακή φωτογραφία μαυρόασπρη ή έγχρωμη, σε μορφή jpeg, διατηρώντας απαραίτητα τις πληροφορίες EXIF, όπου θα φαίνεται και η ημερομηνία λήψης που θα πρέπει να είναι μεταξύ 7/3 και 9/3/2013.

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό:

(α) δεν πρέπει να περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο

(β) δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιευτεί ή να δημοσιευτούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων.
(γ) δεν πρέπει να περιέχουν λογότυπο του φωτογράφου.

(δ) θα πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο που τις καταθέτει.

Φωτογραφίες που δεν θα πληρούν τους πάρα πάνω όρους θα διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Τα δικαιώματα των φωτογραφιών που θα αναρτηθούν, θα ανήκουν στους δημιουργούς τους, ενώ ο Δήμος Πατρέων και το ΠΚΕ-ΟΤΕ Πάτρας, διατηρούν τα δικαιώματα προβολής και χρήσης τους, σε ότι αφορά το καρναβάλι.

Κάθε συμμετέχων, ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και της φωτογραφίας του, χωρίς οιουδήποτε ανταλλάγματος, στα πλαίσια της διενέργειας του διαγωνισμού και των δράσεων των φορέων που διενεργούν τον διαγωνισμό. Μπορεί επίσης την οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσει από την Οργανωτική Επιτροπή, την παύση της χρήσης, προβολής και δημοσίευσης του ονόματος και της φωτογραφίας του.

Η ψηφοφορία για τις καλύτερες φωτογραφίες θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, την Κυριακή 10/3 και Δευτέρα 11/3/2013, μέσω του ιστότοπου www.polymorfo.gr

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Διασφαλίζεται ότι ο καθένας θα μπορεί να ψηφίζει μία φορά και μόνο τις φωτογραφίες των άλλων.

Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν αμέσως μετά την λήξη της ψηφοφορίας (11/3/2013 και ώρα 24:00)

Οι φωτογραφίες που θα λάβουν την μεγαλύτερη βαθμολογία θα αναρτηθούν σε έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας, ενώ θα βραβευτούν οι 3 πρώτες. Για όλους όσους συμμετάσχουν στην έκθεση ο Δήμος της Πάτρας θα απονείμει αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες, ή να ματαιώσουν τον Διαγωνισμό.