Ανακαλύψτε ιστορίες Αιολικής Ενέργειας

Λογότυπο Φορέα
· Διαγωνισμοί · Διεθνείς // Δημοσίευση: 14 Απρ 2013

παγκόσμιος διαγωνισμός φωτογραφίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αιολικής Ενέργειας

Η Αιολική Ενέργεια είναι κάτι παραπάνω από μια απλή τεχνολογία. Διεγείρει τη φαντασία, εμπνέει, γοητεύει και αιχμαλωτίζει..

Όλοι ξέρουμε μια ιστορία αιολικής ενέργειας. Γιατί λοιπόν δεν μοιράζεστε τη δική σας;

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας (EWEA) και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αιολικής Ενέργειας (GWEC) προκήρυξαν παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα : «Ανακαλύψτε ιστορίες Αιολικής Ενέργειας».

Είτε είστε αρχάριος είτε ερασιτέχνης φωτογράφος σας καλούμε να υποβάλετε μέχρι και τρεις (3) φωτογραφίες συνοδευόμενες από μικρό κείμενο που θα περιγράφει τι σημαίνει για εσάς η αιολική ενέργεια.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 5η Μαΐου 2013.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου 15 Ιουνίου 2013, την ημέρα όπου όλος ο πλανήτης «ανακαλύπτει την δύναμη του ανέμου».

Ο πρώτος νικητής θα λάβει δωροεπιταγή €1.000 της Amazon. Τα  δεύτερα βραβεία (δωροεπιταγή €250) θα απονεμηθούν ανά περιοχή.  Οι φωτογραφίες που θα κερδίσουν, θα εκτεθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες τον Ιούνιο και θα δημοσιευθούν στα περιοδικά 'Recharge' και 'Wind Directions'

Λεπτομέρειες για τον τρόπο υποβολής online στον σύνδεσμο:
http://www.globalwindday.org/photo-competition-discover-the-power-of-win...