Ομαδική Απόδραση

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Ηράκλειο // Δημοσίευση: 29 Μάιος 2010

έκθεση της Ομάδας Εικαστικών Τεχνών Εργαζομένων του ΙΤΕ

Η Ομάδα Εικαστικών Τεχνών Εργαζομένων του ΙΤΕ διοργανώνει Έκθεση Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με τίτλο «Ομαδική Απόδραση» από 1 έως 10 Ιουνίου 2010 στον Προμαχώνα "VITTURI", Οδός Πεδιάδος, Ηράκλειο. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 και ώρα 19.00. Η Έκθεση περιλαμβάνει έργα σε τομείς όπως η καλλιτεχνική φωτογραφία, η ζωγραφική, το κόσμημα, η ολογραφία και τα πολυμέσα.

Είναι μια «ομαδική απόδραση» από την καθημερινότητα, τη ρουτίνα, το άγχος των ημερών, ένα άλλο πρόσωπο ανθρώπων που πέρα από την επιστημονική-εργαστηριακή-γραφειοκρατική ενασχόληση, έχουν κι άλλες ανησυχίες που για πρώτη φορά εξωτερικεύουν σε μια ομαδική προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα, στην τομέα της Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας έργα θα εκθέσουν οι: Γιαννέλη Μαρία, Μπαρμπέρογλου Μάριος, Μπουγάς Λυκούργος, Μπριντάκης Κώστας, Σκαντζάκης Μανώλης, Τρούλης Γιάννης, Τσάκωνα Κατερίνα, Τσουμπλέκας Χρήστος και Larsen Antje.

Έργα ζωγραφικής θα εκθέσουν οι: Βελεγράκης Μιχάλης, Κατζουράκης Αντώνης, Λαμπράκης Γιάννης, Πατερόπουλος Γιώργος, Παρταράκης Νίκος, Στρατάκη Ανθή, Χατζιδάκη Βαγγελιώ και Jonas Uli.

Τέλος, στην Ολογραφία η Τσιρανίδου Έλσα, στο Κόσμημα η Δανηλάτου Βίκυ και στα Πολυμέσα ο Γραμμένος Δημήτρης.

Χορηγοί της Έκθεσης είναι ο Δήμος Ηρακλείου, το ΙΤΕ και οι εταιρείες FORTHNETGROUP, Fotomaris & CANDY's CO.