Αόρατες Στιγμές…

Αφίσα Έκθεσης
· Εκθέσεις · Αθήνα · Άλιμος // Δημοσίευση: 24 Μάιος 2013

έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής ομάδας Δήμου Αλίμου

Η Φωτογραφική ομάδα του Δήμου Αλίμου παρουσιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με γενικό τίτλο «Αόρατες Στιγμές…» που θα φιλοξενηθεί στον Θουκυδίδειο Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αλίμου και θα διαρκέσει από 10 έως και 16 Ιουνίου 2013

Με δάσκαλο και πολύτιμο καθοδηγητή στο στήσιμο της έκθεσης, τον Γιάννη Γιαννακόπουλο, η ομάδα μας θα αποδείξει την αγάπη της για την φωτογραφία όπως το κάνει κάθε Ιούνιο τα τελευταία Οκτώ Χρόνια. Η ομορφιά της φύσης και των «στιγμών», όπως αυτά μπορούν να αποτυπωθούν από τον φακό, τα συναισθήματα που αντανακλώνται σε κάθε εικόνα μας, υοθετούν την έννοια και όχι την λέξη «ομάδα» τελικά.

Με σκοπό να παρουσιάσουν πρωταρχικά τις διάφορες τεχνικές που εφαρμόστηκαν όλη την Φωτογραφική Χρονιά, αλλά τελικά το συνολικό έργο αποτελεί μια εικαστική πρόταση στο χώρο της Φωτογραφίας.

Επίσης εκτός της ομαδικής έκθεσης δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο που θα επισκεφτεί την έκθεση να κρίνει τον κάθε φωτογράφο ξεχωριστά μέσα από μια σειρά φωτογραφιών σε ατομικό επίπεδο πλέον.

Επιμέλεια έκθεσης: Γιάννης Γιαννακόπουλος
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 10/06/2013 στις 21.00