Θάλασσα, Λίκνο της Ζωής και του Πολιτισμού

αφίσα εκδήλωσης
· Διαγωνισμοί · Αποτελέσματα // Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2013

αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013, οι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας του Φορέα Διαχείρισης του Ε.Θ.Π.Α.Β.Σ. με τίτλο «Θάλασσα, λίκνο της ζωής και του πολιτισμού».

Μετά από την ψηφοφορία των μελών της κριτικής επιτροπής του Διαγωνισμού φωτογραφίας αναδείχθηκαν με μικρή διαφορά στην βαθμολογία τα τρία βραβεία, καθώς και οι τρείς έπαινοι για τις έξι πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Αναλυτικά τα βραβεία και έπαινοι απονεμηθήκαν στους:

  • 1ο Βραβείο: Ξένος Βαγγέλης
  • 2ο Βραβείο: Βλάχος Γεώργιος
  • 3ο Βραβείο: Βερόπουλου Λυδία
  • 1ος Έπαινος: Λεμονάκης Αντώνιος
  • 2ος Έπαινος: Ρηγούτσος Γεώργιος
  • 3ος Έπαινος: Ρηγούτσος Γεώργιος

Το έργο της επιτροπής αποδείχτηκε ιδιαίτερα δύσκολο καθώς κατατέθηκαν 72 συμμετοχές με διαφορετικές προσεγγίσεις του θέματος.

Τα βραβεία για τις καλύτερες συμμετοχές του διαγωνισμού Φωτογραφίας του Φορέα Διαχείρισης του Ε.Θ.Π.Α.Β.Σ. είναι τα εξής:

1ο Βραβείο: Τρείς (3) διανυκτερεύσεις* με πρωινό στο ξενοδοχείο Atrium Hotel στην Αλόννησο, μια ευγενική προσφορά του ξενοδοχείου. (http://www.atriumalonnissos.gr)

2ο Βραβείο: Τρείς (3) διανυκτερεύσεις* με πρωινό στο ξενοδοχείο Paradise Hotel στην Αλόννησο, μια ευγενική προσφορά του ξενοδοχείου. (http://paradise-hotel.gr/)

3ο Βραβείο: Ένα ζευγάρι κιάλια Nikon Muette 4x25, μια ευγενική προσφορά της εταιρίας Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ. (http://www.nikon.gr/)

Επίσης, θα δοθούν τρείς έπαινοι, με αναμνηστικό δώρο ισάριθμα T-Shirt του Φορέα Διαχείρισης του Ε.Θ.Π.Α.Β.Σ.!