Αλήθεια ή Ψέμα;

αφίσα εκδήλωσης
· Workshops · Θεσσαλονίκη // Δημοσίευση: 02 Ιουν 2010

Workshop από τη Veronique Bourgoin στο πλαίσιο της Photobiennale

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον workshop με θέμα «Αλήθεια ή Ψέμα;» πραγματοποιεί στo πλαίσιο της φετινής PhotoBiennale η Véronique Bourgoin, διευθύντρια του Fabrique des Illusions & Atelier Reflexe. Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Στρατού 2Α και θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου 2010.

Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από το workshop (φωτογραφίες, installations, βίντεο, ζωγραφικά έργα, σκίτσα, γλυπτά) θα συγκεντρωθούν και θα εκδοθούν σε βιβλίο και σε DVD, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εκθέσεις σε συνεργασία με φεστιβάλ, galleries και ιδρύματα.

Το workshop αποτελεί μέρος της διεπιστημονικής καλλιτεχνικής έρευνας με τίτλο “True or False”, που συνδυάζει εικόνες, κείμενα και ήχο, με σκοπό να εξερευνήσει τη θέση της αλήθειας και του ψέματος στην καθημερινή ζωή των ευρωπαίων πολιτών. Πρωτοβουλία έξι συν-οργανώσεων και ενός δικτύου ευρωπαϊκών πολιτιστικών φορέων, το πρότζεκτ αυτό επιδιώκει να ενώσει αναγνωρισμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες

Κατεβάστε το Δελτίο εγγραφής κάνοντας κλικ εδώ