Σεμινάρια Φωτογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

αφίσα εκδήλωσης
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Φλώρινα // Δημοσίευση: 18 Σεπ 2013

σεμινάρια φωτογραφίας για την περίοδο 2013 - 2014

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίων. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας, αλλά και σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις τεχνικές και αισθητικές τους γνώσεις.

Τα σεμινάρια χωρίζονται σε τέσσερις ενότητες:
Η πρώτη αφορά τα τεχνικά της φωτογραφίας. Στο κομμάτι αυτό προσφέρονται οι απαραίτητες τεχνικές γνώσεις που χρειάζεται ο επίδοξος φωτογράφος, από την λήψη μέχρι την εκτύπωση.
Η δεύτερη ενότητα αφορά την φωτογραφική αισθητική. Επιδίωξη αυτού του μέρους είναι να διευρυνθούν οι φωτογραφικοί ορίζοντες των συμμετεχόντων, να αναπτυχθεί η οπτική τους αντίληψη και η κριτική ικανότητα απέναντι στη φωτογραφία και τις όμορες τέχνες.
Η τρίτη ενότητα περιλαμβάνει κύκλο μαθημάτων εκπαίδευσης πάνω στα βασικότερα προγράμματα και τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία και εκτύπωση της αναλογικής και της ψηφιακής φωτογραφίας.
Η τέταρτη ενότητα αφορά την πρακτική εξάσκηση των μαθητών. Στα πλαίσια των πρακτικών μαθημάτων οργανώνονται συχνά φωτογραφικές εξορμήσεις που στοχεύουν στην εξάσκηση των μελών πάνω σε συγκεκριμένα project, που ανατίθενται με κοινή απόφαση των μελών.

Εγγραφές από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ μέχρι τις 9:00 μ.μ. κατόπιν συνεννοήσεως στο 6984598985.
Διάρκεια εγγραφών έως 30 Σεπτεμβρίου 2013