Έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Πανδή

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Κέρκυρα // Δημοσίευση: 11 Δεκ 2013

έκθεση του Βασίλη Πανδή στο Café Kanoni στην Κέρκυρκα

Το Café Kanoni φιλοξενεί από το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 την Έκθεση Φωτογραφίας του φωτογράφου Βασίλη Πανδή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεχίζοντας έτσι τις δεκαπενθήμερες εκθέσεις φωτογραφίας που θα ακολουθούσουν.
Φωτογραφίες του Βασίλη Πανδή θα εκτεθούν και θα προβάλλονται και σε μορφή slideshow.

Ώρα έναρξης 20:00 μ.μ

Ο Βασίλης Πανδής είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Κέρκυρας από το 2009. Ασχολείται με τη φωτογραφία από τα τέλη του ’70. Είναι χειρουργός ορθοπεδικός και έχει ασχοληθεί κατά μεγάλα διαστήματα με την ιατρική φωτογραφία. Έχει ενδιαφέρον στη φωτογράφηση τοπίων, καθημερινών καταστάσεων και ταξιδιωτική φωτογραφία και λιγότερο στα πορτραίτα. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις της Φωτολεκε. Ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι μια μικρή συλλογή από ασπρόμαυρα θέματα, αναλογικά και ψηφιακά.

Infos: https://www.facebook.com/vasilis.pandis.7?fref=ts

Το Café Kanoni καινοτομεί και προσκαλεί καλλιτέχνες ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους να συμμετέχουν με έργα του σε Έκθεση Φωτογραφίας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Café Kanoni θα λειτουργεί εκθεσιακός χώρος όπου ο κάθε φιλοξενούμενος φωτογράφος θα εκθέτει τα έργα του. Η διάρκεια της έκθεσης για κάθε καλλιτέχνη θα είναι δεκαπέντε ημέρες το θέμα είναι ελεύθερο και θα τονίζει την ιδιαιτερότητα της προσωπικής ματιάς κάθε φωτογράφου.

Στον ίδιο χώρο θα προβάλλονται σε οθόνη σε μορφή slideshow περισσότερες φωτογραφίες του καλλιτέχνη.