Γνάφαλα 2010

Γνάφαλα 2010 - πρόσκληση για συμμετοχή
· Υποβολές Έργων · Σουφλί // Δημοσίευση: 12 Ιουν 2010

πρόσκληση για συμμετοχή στις πολιτιστικές της καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Το Λαογραφικό Μουσείο Σουφλίου «Τα Γνάφαλα» με κριτήριο τις προηγούμενες επιτυχημένες χρονιές των πολιτιστικών της καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα ήθελε να σας ανακοινώσει το θέμα των φετινών πολιτιστικών της εκδηλώσεων «ΓΝΑΦΑΛΑ 2010». Οι φετινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2010 με την συνδιοργάνωση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης Έβρου στο Σουφλί του Έβρου.

Σας περιμένουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να λάβετε όλοι συμμετοχή στα παρακάτω θέματα με όποιο μέσο επιθυμείτε (ζωγραφική, ποίηση, φωτογραφία, βίντεο, κ. α):

1ο θέμα- Περίπατος
Ένας περίπατος στα μέσα και στα έξω μας τοπία

2ο θέμα- Μύθοι και Παραδόσεις
Δημιουργώντας ιστορίες, χτίζοντας πολιτισμούς

Προθεσμία Συμμετοχών: 30 Ιουνίου 2010

Ζωγραφική (Μπορείτε να συμμετάσχετε με οποιοδήποτε μέγεθος και τεχνική)
Φωτογραφία (Μπορείτε να συμμετάσχετε με οποιοδήποτε μέγεθος και τεχνική)

Δεκτά και τα Τρίπτυχα, ή σειρές έργων σε μια θεματική.
Ποίηση (μπορεί να’ ναι ελεύθερο κείμενο, ποίημα ή ότι άλλο επιθυμείτε αρκεί να είναι τυπωμένο σε 3 αντίτυπα και καδραρισμένο)
Βίντεο (Τα βίντεο πρέπει να σταλούν σε 2 αντίτυπα. Το ένα σε μορφή avi σε Data DVD ή Data CD με τίτλους αρχής και το δεύτερο σε DVD-Pal)

Μπορείτε να λάβετε συμμετοχή και στα δύο θέματα. Θα σας παρακαλούσαμε να στείλετε τα έργα σας έτοιμα για στήσιμο, δηλαδή σε κάδρο ή να μας ενημερώσετε με οδηγίες στο φάκελο πως θα θέλατε να παρουσιαστούν.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να στείλουν μαζί με το έργο τους και ένα βιογραφικό τους σημείωμα με τα προσωπικά τους στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, website) όπως και μια συνοδευτική παράγραφο για το έργο τους αν αυτή υπάρχει.