Μαθήματα φωτογραφίας στον Χορίαμβο

Λογότυπο φορέα
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Λάρισα // Δημοσίευση: 28 Σεπ 2014

μαθήματα φωτογραφίας για την περίοδο 2014 - 2015

Μαθήματα Φωτογραφίας για αρχάριους διοργανώνονται στον πολιτιστικό πολυχώρο του ΧΟΡΙΑΜΒΟΥ με εισηγητή τον Φωτογράφο - Φωτορεπόρτερ Αποστόλη Ντόμαλη .

Απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο αρχάριο ή ερασιτέχνη φωτογράφο που διαθέτει έστω και μια απλή φωτογραφική μηχανή ή ακόμη και το κινητό του.

Τα μαθήματα διοργανώνονται με βάση τις ανάγκες της εποχής μας συνταιριάζοντας την ιστορία την θεωρία και την πρακτική. Φιλοδοξεί να δώσει το έναυσμα για μια καλύτερη σχέση με την εικόνα και την τεχνική της λήψης, συνδυάζοντας εκείνες τις βασικές γνώσεις που θα απελευθερώσουν δημιουργικά και τον πιο αδαή, που θα εμπνεύσουν τον νέο ερασιτέχνη για περαιτέρω εξέλιξη, ανακαλύπτοντας τις κρυφές δυνατότητες τους για μια σειρά από θέματα της καθημερινότητας μας.

Φρεσκάρετε την ματιά σας, και τις γνώσεις σας, ανακαλύψτε τον κόσμο της φωτογραφίας, της ιστορίας, της τεχνικής, βοηθώντας την δική σας αισθητική προσέγγιση στην καθημερινότητα που βιώνετε.

Ζούμε στην εποχή της εικόνας βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες ας προετοιμαστούμε κατάλληλα ως πομποί αλλά και ως δέκτες!

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη 17:00 - 19:00 και 19:30 - 21:30 με 2 ώρες την φορά σε θεωρία και πρακτική εξάσκηση με φωτογραφικές εξορμήσεις κατά τακτά χρονικά διαστήματα
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθει την Πέμπτη 2 Οκτώβρη.

Eγγραφές στην γραμματεία Δευτέρα έως Πέμπτη 6-10 μμ