Μαθήματα φωτογραφίας από τη Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας

Λογότυπο φορέα
· Μαθήματα - Σεμινάρια · Λάρισα // Δημοσίευση: 28 Σεπ 2014

μαθήματα φωτογραφίας για την περίοδο 2014 - 2015

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων που θα πραγματοποιηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Σωτηρίου Ζιαζιά, Ροδόπης 48, (συνοικία Χαραυγής) εκεί όπου φιλοξενούνται οι δραστηριότητες της Φωτογραφικής Λέσχης.

Η πρώτη συνάντηση-γνωριμία με τα νέα μέλη θα γίνει την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη από τις 20.30 έως 22.30 και θα περιλαμβάνουν θέματα σχετικά με την τέχνη, την τεχνική και την ιστορία της φωτογραφίας.

Οι δραστηριότητες και φέτος θα ποικίλλουν. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι φίλοι της φωτογραφίας θα μυηθούν όχι μόνο στα μυστικά της φωτογράφησης, αλλά θα μάθουν όλα όσα είναι απαραίτητα για τον κάθε επίδοξο φωτογράφο ώστε να αποθησαυρίσει και να δημιουργήσει τις «δικές του εικόνες» με εξορμήσεις στην ύπαιθρο, επισκέψεις φωτογραφικών εταιριών, (ενημέρωση σε νέα μηχανήματα και υλικά) με καλεσμένους καταξιωμένους φωτογράφους από το θεσσαλικό και από τον Ελλαδικό χώρο αλλά και με θεωρητικούς της φωτογραφικής τέχνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες κάθε Πέμπτη στα γραφεία της Λέσχης από 20.30 έως 23.00 και στην ιστοσελίδα της λέσχης, http://fll.gr