Φωτογράφηση On location

αφίσα σεμιναρίου
· Workshops · Αθήνα · Καλλιθέα // Δημοσίευση: 24 Ιουν 2010

πρόσκληση σε Workshop από την ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε και ΦΩΤΟΒΙΖΙΟΝ

Οι εταιρείες Technio A.E και  Fotovision σας προσκαλούν στο workshop που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου 2010, με θέμα: "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ On location"

Έξυπνες λύσεις σε αξεσουάρ φωτισμού, φορητό σύστημα μπαταρίας,  λύσεις σταθερού φωτισμού day light – tungsten, ασύμμετρες γεννήτριες ρεύματος ή μπαταρίας, τεχνικές φωτισμού, ψηφιακά συστήματα φωτογράφησης 645AF έως 60 Μpixels και ISO 3200 Full Frame,  νέοι Schneider ψηφιακοί φακοί AF και γρήγορα και ποιοτικά προγράμματα μετατροπής RAW,  σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά με την εμπειρία και καθοδήγηση του φωτογράφου Γιώργου Παχούντη.

Στους συμμετέχοντες θα υπάρξει η δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων με 15% έκπτωση και άμεση συμμετοχή στη κλήρωση για το πρόγραμμα της PhaseOne, Capture One με 2 άδειες χρήσης.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για να συμμετέχετε στο workshop θα πρέπει να απαντήσετε στη συννημένη φόρμα “Εκδήλωση Ενδιαφέροντος” που βρίσκεται στο www.salkofot.gr/pdf/request_form01.pdf. Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, παρακαλούμε πολύ για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Ημερομηνία: Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010. Ώρα: 17:00μμ  
Χώρος: Technio S.A - Π. Τσαλδάρη & Διάκου 1, Καλλιθέα (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Ταύρος)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΧΟΥΝΤΗ:
Ο Γιώργος Παχούντης γεννήθηκε το 1969 στη  Ρόδο. Τελείωσε τη Σχολή Καλών Τεχνών του  Paterson  State University και ασχολείται με τη φωτογραφία από 19 χρονών. Εργάστηκε ως βοηθός με πολλούς γνωστούς φωτογράφους στην Νέα Υόρκη και από το 1999 φωτογραφίζει επαγγελματικά στην Ελλάδα.
Ιnfo: http://www.wedshooter.gr/blog/, http://www.wedshooter.gr/, http://www.pahountis.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:
TECHNIO S.A: Π. Τσαλδάρη & Διάκου 1, Καλλιθέα. Τ: 210 9567810 email: technio.sales@kouniogroup.com
FOTOVISION: Αμερικής 10, Αθήνα. Τ: 210 3390811, www.fotovision.gr info@fotovision.gr