Έκθεση φωτογραφίας

αναμνηστική φωτογραφία έκθεσης
· Εκθέσεις · Αθήνα // Δημοσίευση: 25 Ιουν 2010

έκθεση Τμημάτων Φωτογραφίας Ash In Art

Ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα μαθήματα της χρονιάς, με 8 τμήματα, και πάνω από 88 μέλη (τυχαίο; δε νομίζουμε!) μαζί με τους δύο κύκλους του σεμιναρίου τσέπης «Σκοτεινός Θάλαμος»!

Γiα όλους όσους συμμετείχαν και ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα «φοίτησης» το καλλιτεχνικό έργο που δημιουργήθηκε συνολικά μέσα στα εργαστήρια του Ash In Art ήταν πραγματικά ενδιαφέρον και πολλές φορές αναπάντεχα εξαιρετικό. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει την ανάγκη για περισσότερη και ελεύθερη έκφραση που έχουμε ανάγκη, αληθινή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου μας, ανάδειξη και ενθάρρυνση του καλλιτεχνικού έργου του καθενός που μπορεί να το προσεγγίσει όλος ο κόσμος συμμετέχοντας σε μαθήματα τέχνης, ξένες γλώσσες, σεμινάρια, μαθήματα νέων τεχνολογιών και δράσεις του Αsh In Art.

H περίοδος αυτή κλείνει με δύο μεγάλες εκθέσεις. Τις εκθέσεις των εικαστικών και των φωτογραφικών τμημάτων. Οι φωτογράφοι εκθέτουν 24/6-4/7 και σάς περιμένουν στα εγκαίνια της έκθεσής τους. Η έκθεση αυτή αφιερώνεται στα παιδιά της Παλαιστίνης και της μαρτυρικής Γάζας

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
Επιλεγμένα έργα μαθητών και του δασκάλου τους αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις χορού κ.α. από 26/6-28/6 καθημερινά
26/6, 18.00, Σκακιστικό τουρνουά Νίκος Καββαδίας (σιμουλτανέ)
27/6 17.00-22.00, To know ASH better bazaar
28/6, 19.00-20.00 Ανοιχτά μαθήματα latin, tango argentino

Εγκαίνια: Πέμπτη 24 Ιουνίου ώρα 8 μμ