Αόρατα Νησιά - Αυτό που δεν ξέρω

Φωτογραφία Έκθεσης
· Υποβολές Έργων · Κορυδαλλός · Πειραιάς // Δημοσίευση: 30 Οκτ 2014

κάλεσμα συμμετοχής στην έκθεση από τους καλλιτέχνες του Ορίζοντα Γεγονότων και του Σ.Δ.Ε. Φυλακών Κορυδαλλού

Καλλιτέχνες του Ορίζοντα Γεγονότων και του Σ.Δ.Ε. Φυλακών Κορυδαλλού συναντιώνται στο χώρο "Κ" του Πνευματικού Κέντρου "Μελίνα Μερκούρη" του Δήμου Κορυδαλλού, συνομιλώντας για "το Αόρατο", "το Άλλο" που κατοικεί πίσω απο τις σκιές του πραγματικού, κολυμπά ανάμεσα στα σχήματα του αθέατου χρόνου και μετέωρου εαυτού μας, μέσα απο τις γραμμές και τα χρώματα, αναζητώντας τον χαμένο θησαυρό στους χάρτες της ψυχής,στα μονοπάτια και τοπία του συνειδητού και του συλλογικού ασυνείδητου, κρατώντας για πυξίδα: "Αυτό που δεν ξέρω".

"Φυλάσσεται"....στο σώμα των λέξεων του κόκκινου κλειστού ορίου - στενού αχρωμάτιστου περιθωρίου, ενώ περιστρέφεται γύρω απο το κέντρο ενός κυκλικού περιγράματος. Ή αλλιώς, ενός ΕΝ-ΤΑΞΕΙ ή ΕΝ-ΚΙΝΗΣΕΙ σοφά χαοτικού σύμπαντος.

Την έκθεση θα ενισχύσουν έργα εγκλείστων που δημιουργήθηκαν στα Εικαστικά εργαστήρια του Σ.Δ.Ε. Φυλακών Κορυδαλλού. Παρουσίαση θεμάτων Τέχνης, Οκτώβρης-Νοέμβρης 2014, από Εικαστικούς Εκπαιδευτικούς με συντονισμό του Ορίζοντα Γεγονότων. Λυδία Μαργαρώνη, Βασιλική Σοφρά, Γιάννης Κουτρούλης, Κίμωνας Αξαόπουλος, Κατερίνα Χατζηγιαννούλη, Αλέξης Δάρας και Δέσποινα Πανταζή.

Τα έργα θα παρουσιαστούν στην έκθεση .

Καλούμε όσους καλλιτέχνες θέλουν να πάρουν μέρος στην έκθεση αυτή, στέλνοντας τη συμμετοχή τους ως 10/11 με φωτογραφία έργου (Ζωγραφική,Γλυπτική,Φωτογραφία,Videο).

Εγκαίνια: 8 Δεκεμβρίου 2014

Διαμόρφωση & επιμέλεια: Δέσποινα Πανταζή