Άνθρωποι της πόλης μας

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Τρίκαλα // Δημοσίευση: 08 Δεκ 2014

έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Τρικάλων στο Μύλο των Ξωτικών

Η Φωτογραφική Ομάδα Τρικάλων παρουσιάζει στο Μύλο των Ξωτικών (Μύλος Ματσόπουλου) την έκθεση με τίτλο "Άνθρωποι της πόλης μας".

Άνθρωποι και ιστορίες, σκέψεις και προβληματισμοί, ευχές και επιθυμίες.

Πολλές και απροσδόκητες συναντήσεις, ατελείωτες και συναρπαστικές ιστορίες. Γλυκές και συγκινητικές επιθυμίες και ευχές. Δεν έχει σημασία αν είσαι κάτοικος της Νέας Υόρκης ή των Τρικάλων*, για εμάς αποτέλεσε μεγάλη έμπνευση, πρόκληση και πανέμορφη εμπειρία, η υλοποίηση του συγκεκριμένου project.

Με το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα των «Ξωτικών» να έχει κατακλύσει την πόλη, συναντήσαμε ανθρώπους σε διάφορα σημεία της πόλης μας, που μοιράστηκαν μαζί μας αναμνήσεις, ιστορίες, συναισθήματα, ευχές και επιθυμίες.

Τις καταγράψαμε και σας μεταφέρουμε ένα μέρος τους, αυτό που μας έμεινε, με ένα πορτραίτο εκεί που τους συναντήσαμε. Αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε τις.

Γιατί Φωτογραφία, δεν είναι μόνο οι εικόνες και τα τοπία, είναι οι άνθρωποι και οι ιστορίες πίσω από αυτή.

Συμμετέχουν οι: Αίγλη Μεγαρχιώτη, Αχιλλέας Χήρας, Θανάσης Σπανιάς, Θέμης Αθανασίου, Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Κώστας Τέγος, Μαρία Νικητοπούλου, Σοφία Σδρένια, Σόφη Παπαστεργίου.

*Humans of ..Trikala αν θέλετε, μιας και πρόκειται για μία χριστουγεννιάτικη μεταφορά του πετυχημένου "Humans of New York", στην πόλη μας. Ένα συναρπαστικό project του Νεοϋορκέζου φωτογράφου Brandon Stanton, που ξεκίνησε ως ένα photoblog πριν από 4 χρόνια και κατέληξε σε ένα #1 Best Seller βιβλίο, πριν λίγο καιρό, με εκατομμύρια followers σε Facebook και Instagram.

Artwork: Γεωργία Σαντούση.