Τέχνη και Κρίση

αφίσα έκθεσης
· Εκθέσεις · Χανιά // Δημοσίευση: 28 Φεβ 2015

έκθεση φωτογραφίας στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλωσεων για την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας, στις εγκαταστάσεις του νέου κτηρίου της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, από καλλιτέχνες φωτογράφους της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης - Παράρτημα Χανίων, σε συνεργασία με την ΟΑΚ (Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γεωργίου Μπαλαδάκη E.FIAP, με θέμα: «Τέχνη και Κρίση».

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες φωτογράφοι: Αντωνακάκη Κική, Βογιατζή Μάγδα, Γαλανάκη Αθηνά, Γονάκη Κυριακή, Γράμψα Ερατώ, Διγενάκης Μανώλης, Μανατάκη Ελεντίνα, Σταματάκη Μαρία, Μπαλαδάκης Γιώργος ,Μπασιάς Νίκος, Χαραλαμπάκης Μανώλης, Χατζηδάκης Μανώλης.

Κλείνοντας τα 50 χρόνια η ΕΦΕ Κρήτης και σε συνεργασία με τα μέλη της στα Χανιά προχώρησε τον χειμώνα του 2014, στην δημιουργία του τμήματος Χανίων με σκοπό την εκμάθηση προώθηση και προβολή της φωτογραφίας. Ξεκίνησε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα στα μυστικά της λήψης αλλά και της επεξεργασίας της φωτογραφίας προβολές και παρουσιάσεις Ελλήνων και Ξένων Διεθνών φωτογράφων, εκδρομές και work shop.

Εγκαίνια: Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 στις 11:00 π.μ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπαλαδάκης