Φωτογραφική εξόρμηση στη Ναύπακτο

φωτογραφία εξόρμησης
· Φωτο-Εξορμήσεις · Αίγιο · Ναύπακτος // Δημοσίευση: 08 Mar 2015

μια εκπαιδευτική και ψυχαγωγική φωτοπεριπλάνηση από τους Φωτοερευνητές, την Ελεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας και την φωτομάδα του Ash in Art

Οι Φωτοερευνητές, μαζί με την Ελεύθερη Σπουδή Φωτογραφίας και την φωτομάδα του Ash in Art σας προτείνουμε μιά εκπαιδευτική και ψυχαγωγική φωτοπεριπλάνηση το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου 2015 στην πανέμορφη Ναύπακτο για αποτυπώσεις φρέσκων στιγμων και μοναδικών τόπων.

Η εκκίνηση θα γίνει το Σάββατο 14 Mαρτίου 2015, ωρα 07.30 το πρωί απο την πλατεία Κοραή του Πειραιά με πούλμαν και η επιστροφη στο ιδιο σημείο το επόμενο βραδυ κατα τις 21.30.

Η πρώτη μεγάλη στάση θα είναι στο Αίγιο, όπου θα φωτογραφήσουμε τις εγκαταλελειμένες σταφυδαποθήκες και τις βρύσες καθως και την περιοχή της παναγίας Τρυπητής. Επόμενος σταθμός το κάστρο της Ναυπάκτου. Επεται η τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μέσα στη Ναύπακτο, η παρουσίαση των φωτογραφιών στο ξενοδοχείο και η κριτική συζήτηση. Η επιστροφή την επομενη ημέρα μεσω Γαλαξειδίου και εθνικής οδού.

Το κόστος ειναι 80 ευρω και περιλαμβάνει ολες τις διαδρομές με το πούλμαν, την διανυκτέρευση και το πρωινό στο ξενοδοχείο καθως και ολες τις φωτοσυμβουλές καθόλη την διάρκεια της εκδρομής.

Oλοι οι φωτογραφόφιλοι και οι φίλοι σας ειστε ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη κι ευχάριστη φωτογραφική μας παρέα, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο 6932305880 ή στο kimon@otenet.gr (Κίμων Aξαόπουλος).